GI908074

[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Bağımsız Alan Temizleme

Cihaz balkona giremediği için cihazı manuel olarak başkona bırakıp temizlik yaptırabiliyor muyuz
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

8 Yorum

CM093996 1 Kat
Evet ben öyle yapıyorum
Değerli Kullanıcımız; Modellerimizde + haritalama bulunmaktadır. İstasyon taşınması yapılmadan + haritalama yapılması gerekir. Katlı alan ise istasyonun var olan yerinde; götüreceğiniz katta denk gelen en yakın yere cihaz götürülür. Artık o nokta cihazın istasyonu olacaktır.Aynı durum farklı oda içinde geçerlidir. İşlem oradan başlar ve işlem bitince orada duracaktır. Harita ekranınızda bulunan '' Harita '' / '' Çok katlı haritalar '' ayarından ev tipi çok katlı seçilir . Ekranda beliren + harita oluştur ile diğer kat haritası çıkarılır. ( Haritalama '' Özelleştir'' ayarında '' Süpür '' modu ile yapılmalıdır. ) Sonrasında haritalar arası geçiş yapıp kullanım yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
yasemindy 3 Kat
Evim tek katlı.banyo ve balkonlardaki eşik sebebiyle oralara giremiyor. Çok katlı hariralandırmayı birkaç kez denesemmde olmadı. Robotu alıp banyoda çalıştırdım amavtemizlik yapamadı. Manuel temizlik neden olmuyor. 5 6 kez uğraştım haritalandırmayıntekrarladım.ancak olmadı
Değerli Kullanıcımız, belirtilen yönergeler ile kontrol etmenizi öneririz.Haritalama yapmadan açma kapama tuşuna basarak kullanabilirsiniz.Fakat bu aşamada temizleme modu seçilmez paspaslama modu ayarlanamaz. Harita ile uygulamadan kullanmanız daha yararlı olacaktır. Teşekkürler.
yasemindy 4 Kat
Cevabınız yeterli olmadı
Değerli Kullanıcımız, Alınan hata devam ediyorsa anlık destek alabileceğiniz ve sizi gerekiyorsa servis birimine yönlendirecek çağrı birimine ulaşmanız daha yararlı olacaktır. Bize Çağrı ve Whatsapp hattımız olan 0850 762 0100 numarasından WhatsApp ya da Web sitesi Chat kanalımızdan Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
AO512455 5 Kat
Yorumları okuyorum.Bugün 15 gün önce aldığım ultra 40 ae için destek hattınızı aradım.Zahmet edip söylediğim şikayetler için tlf la bağlanma zahmetimde bile bulunmadılar.Daha önce aradığımda görüştüğüm kişi temizlik geçmişine bakıp kontrol edelim demişti.Ama benim için zaman uygun değildi.Uygun olduğum zaman aradığımda görüştüğüm kişyse şikayetlerimi tek tek anlatmama rağmen hariramızı kontrol eder misiniz üzerinden bir takım şikayetleri sormak istiyorum dememe rağmen başından savar gibi kısa cevaplarla geçiştirip tlfdan bağlanmadı.Hizmet bu şekilde verilecekse servis açın lütfen kuruluölar diğer beyaz eşyalar gibi yapılsın.Genellikle kuruluölarda herkes pek çok sorun yaşıyor.Dünyanın parasını veriyoruz bu aletlere
Değerli Kullanıcımız, Sorgulama yapmak için bilgileriniz gereklidir. Destek olmak isteriz. Forum özel mesajı ile iletmenizi rica ederiz. Teşekkürler.
UID:GI908074 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön