Dreame Forum

📢 Stok Güncellemesi: Dreame Temizlik Solüsyonu 1000ml Yeniden Stokta!

Sevgili Dreame Ailesi,

Harika haber! Dreame Temizlik Solüsyonu (1000ml) yeniden stoklara girdi. 🎉

Buradan satın alabilirsiniz:
👉 https://dreametech.com.tr/products/dreame-clean-solution-1000ml

Bu temizlik solüsyonu, Dreame cihazlarınız için özel olarak formüle edilmiştir ve daha etkili leke çıkarma, daha iyi hijyen ve daha ferah bir yaşam alanı sunmanıza yardımcı olur.

Eğer stok yenilemeyi bekliyorsanız, tekrar tükenmeden şimdi satın almanızı öneririz.

Sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz! 💙

清洁液到货通知1.jpg 清洁液到货通知2.png

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

12 Yorum

Tülümen 1 Kat
Ürünün stoklarda olması gerçekten sevindirici 🤩 ancak fiyat güncellemesi olmasaydı tadından yenmezdi 🙄
AZNX50 2 Kat
Solüsyon daha uyguna satılabilirse güzel olur
JA062178 3 Kat
Merhaba dreame l 40 ultra ce aldım ama içinden solüsyon fırça ve fitresi çıkmadı napmam lazım
HU488758 4 Kat
Paspas için ürüne nereden deterjan ve su koyuluyor
NC697761 5 Kat
6 aydır ürünü kullanıyoruz temzlik losyonu harcamıyor kullanamıyoruz nasıl etkinleşitirip losyonu kullanacağız yardımcı olurmusun?
Triendly 6 Kat
Bu ne pahalılık böyle uygun yapın herkez rahatlıkla alsın
Spooky 7 Kat
Hemen sipariş verdim
UX783294 8 Kat
Dream ailesi merhaba,
Yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum X40 Ultra robot süpürgemde paspaslama ile ilgili bir sorun yaşamaktayım. Cihaz, paspaslama sırasında sağ tarafı zemini paspasladıktan sonra ya yaklaşık 30 saniye çalıştırdıktan sonra durduruyor ya da istasyondan çıktıktan sonra sadece sol taraf paspaslama yapıyor.
Sorunu gidermek adına cihazı resetledim, fabrika ayarlarına döndürdüm ve kapatıp tekrar açtım; ancak problem devam etmektedir. Ayrıca Ankara Necatibey’de bulunan BDH Servisi’ne götürdüm, fakat cihazın sağlam olduğu belirtildi. Buna rağmen aynı sorun sürmektedir.
Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında destek rica ediyorum.

Teşekkür ederim.
Bu ayarların açık olduğundan emin olun
BC050846 9 Kat
Çok pahali
UID:Dreame Forum
  • 33Mesajlar
  • 12Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön