WS746324

[L10s Plus] Haritalama

Haritalama yaptım fakat bazen robotum güç ünitesini bulamıyor ve evin içinde dolanıp duruyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

Triendly 1 Kat
Genellikle yerini oynatmadigimiz da hemen bulur bir sorun yaşamıyorum
Değerli Kullanıcımız;Cihaz yeni ise cihaz ya da istasyon üzerinde koruyucu film, sünger vb materyal olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller konum ve şarj durumuna etken olurlar. İstasyon konumu halı veya hemen çıkışta engel sayabilecek ya da yansıma yapacak bir alanda ise bu sebeple de girmeme durumu yaşayabilirler. Dilerseniz alanın görselini iletebilirsiniz. Harita yenileme yapmanız da yararlı olacaktır. Adımlar şu şekildedir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Bu aşamada perde vb eşyalarında kaldırılması yararlı olmaktadır. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durumda yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
UID:WS746324 TR
  • 5Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön