Dreame Forum

Dreame Öncüsü Olun: Türkiye'deki Temizlik Teknolojisinin Geleceğine Yön Verin!

Değerli Dreame Kullanıcısı,
Dreame olarak, en iyi ürünlerin onları kullanan kişilerle birlikte yaratıldığına inanıyoruz. Türkiye Öncü Programı'nı (Türkiye Pioneer Program) başlatmanın heyecanını yaşıyoruz ve yeni nesil amiral gemisi ürünlerimizi test edecek seçkin grubumuza katılacak en tutkulu kullanıcılarımızı arıyoruz.

💡Neden Katılmalısınız?
- İlk Erişim: Henüz piyasaya sürülmemiş modelleri (X60 Ultra ve H16 serisi gibi) Türkiye'de test eden ilk kişilerden biri olun.
- Doğrudan Etki: Geri bildirimleriniz, özelliklerin Türk evlerine göre optimize edilmesi için doğrudan Ar-Ge ekibimize iletilecektir.
- Özel Ödüller: Katılımcılar premium hediye kutuları alacaktır.

Nasıl Başvurulur?
Lütfen aşağıdaki bağlantı üzerinden ön değerlendirme anketimizi (yaklaşık 5 dakika) tamamlayın:
👉 Anketi doldurmak için buraya tıklayın

Seçim Kriterlerimiz:
Yüksek kalitede bir "birlikte üretim" deneyimi sağlamak için katılımcıları şu kriterlere göre seçeceğiz:

1. Geçmiş Katılım: Önceki Dreame etkinliklerinde aktif katılım gösteren ve değerli geri bildirimlerde bulunan kullanıcılar.
2. Teknoloji Tutkusu: Ev temizliği teknolojilerine yüksek ilgi ve dikkat gösteren meraklılar.
3. Zaman ve Enerji: Ürün testlerine katılmak ve detaylı, yapıcı geri bildirimler sağlamak için yeterli zamana ve enerjiye sahip kişiler.

Süreç Nasıl İlerleyecek?

Tüm başvuruları (ev ortamı fotoğraflarınız dahil) inceleyeceğiz ve seçilen öncü kullanıcılarla İstanbul'da gerçekleşecek olan yuvarlak masa toplantımız için iletişime geçeceğiz.

Dreame Ailesi'nin bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. Birlikte yenilik üretmeyi dört gözle bekliyoruz!

Saygılarımızla,
Dreame Ekibi

Bu Kullanıcı Araştırması İçin Kişisel Veri Toplamaya İlişkin Ek Açıklama

Bu yeni ürün lansmanı kullanıcı araştırmasına katıldığınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem veriyoruz. Anketi doldurmadan önce, resmi web sitemizde yer alan gizlilik politikamıza ek olarak, lütfen bu araştırma faaliyetlerine özel aşağıdaki ek açıklamayı dikkatlice okuyunuz:

1. Veri Toplamanın Özel Amaçları
Bu araştırma kapsamında adınız, iletişim bilgileriniz, ev ortamınız ve zemin malzemesine ilişkin fotoğraflarınız yalnızca aşağıdaki amaçlarla toplanacaktır:
- Kullanıcı Seçimi: Yeni ürün lansmanı için düzenlenecek yüz yüze görüşmelere uygun katılımcıların değerlendirilmesi ve seçilmesi.
- Etkinlik İletişimi: Lansman katılımına ilişkin sizinle iletişime geçmek (bilgi doğrulama, davet gönderimi vb.).
- Ürün Araştırması: Sağladığınız ev ortamı fotoğrafları, kullanıcı senaryolarını daha iyi anlamak ve ürün tasarımını optimize etmek amacıyla şirket içi Ar-Ge referansı olarak kullanılacaktır.

2. Fotoğraflara İlişkin Önemli Bilgilendirme
- Kullanım Kapsamı: Sağladığınız fotoğraflar yalnızca şirketimizdeki ürün geliştirme ve etkinlik operasyon ekipleri tarafından dahili kullanım amacıyla incelenecektir. Herhangi bir ticari reklamda, dış iletişimde veya üçüncü taraflarla paylaşımda kullanılmayacaktır.
- Çekim Önerileri: Fotoğraf çekerken kişisel yüzler, aile üyeleri, arkadaşlar, kimlik belgeleri, fişler, banka bilgileri gibi hassas içeriklerin görünmemesine özen gösteriniz. Kaçınılmaz durumlarda bu bilgilerin bulanıklaştırılması veya kapatılması önerilir.
- Ayrı Onay: Bu anketi göndermeniz, bu ek açıklamayı okuduğunuz, anladığınız ve yukarıdaki amaçlar doğrultusunda fotoğraflarınızın toplanması ve kullanılmasına ayrıca onay verdiğiniz anlamına gelir.

3. Veri Saklama ve Silme
Etkinlik sona erdikten 60 gün sonra, bu araştırma kapsamında toplanan tüm kişisel veriler (fotoğraflar dahil) silinecek veya anonim hale getirilecektir; aksi, yasal mevzuat gereği zorunlu olmadıkça veya tarafınızdan ayrıca yetkilendirilmedikçe.

4. Web Sitesi Gizlilik Politikası ile İlişkisi
Bu ek açıklama, resmi web sitesi gizlilik politikasının ayrılmaz bir parçasıdır. Gizlilik politikasında belirtilen haklarınız, veri güvenliği ve iletişim yöntemleri bu araştırma için de geçerlidir. Bu ek açıklama ile web sitesi gizlilik politikası arasında bir farklılık olması durumunda, bu araştırmaya özel olarak bu ek açıklama esas alınacaktır.

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

9 Yorum

JQ274082 1 Kat
Dream x40 ultra kullanıyorum ve cok memnunum
Triendly 2 Kat
Çok güzel olur
SN011558 3 Kat
İyi ki aldım hayatımı ne kadar kolaylaştırdı 🙏🏻
UZ875118 4 Kat
Kesinlikle daha önce almalıydım
İyi ki almışım
VB513778 6 Kat
Aaaaaaaaaaaaaa
JF738249 7 Kat
Bayıldım çok iyi
KV351484 8 Kat
Önce L10s pro ultra aldım sonra hava temizleme makinası PM20 aldim ve bununla alakalı daha Türkiye YouTube'da hiç bir kullanıcı video çekmemişti tamamen DREAME markasına güvendiğim için gözü kapalı aldım ve inanılmaz memnunuz ikisinden de. Tabi ayrıca çevremde birçok kişiye reklam yapip aldırdim onlarda çok memnun iyi ki aldık diyolar. Şimdi sırada diğer ürünler var tabi müdavimi olduk. Teşekkürler Dreame. Umarım bu uygulamanizda yer alip diğer ürünleri deneyimleyebilirim.
Çok güzel
UID:Dreame Forum
  • 33Mesajlar
  • 12Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön