[X40 Ultra] Belirli bir alanda gidip gelme |
|
|
|
Değerli Kullanıcımız;Aynı konumlandırma ile var olan bir istasyon alanı var ise lütfen yönergeleri uygulayınız. Gerekirse alanın fotoğraflarını paylaşınız. Devam eden durumda cihaz paylaşımı yapılarak inceleme yapılabilir. Teşekkürler.
2026-3-26 10:48 Çevir
|
|
|
|
|
5-6 ay içerisinde birden fazla haritalandırma ile denedim. Engelden kaçınma özelliklerini birden fazla varyasyonda denedim. Maalesef hiçbiri çözüm değil. Cihazın algoritmasında eksiklik var. Örneğin 5 defa aynı hareketi yapmasını sağlayan veri geldiğinde bunun bir hata olduğunu anlayıp yeniden konumlandırma yapıp farklı bir yere devam edebilir. Bu tarz basit bir algoritma kodlaması ile bile çözülebilir.
2026-3-20 00:42
|
|
|
|
|
Değerli Kullanıcımız; belirtilen adımlardan sonra devam eden durumda lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
2026-3-26 10:50 Çevir
|
|
|
|
|
2026-3-26 10:46:11
Çevir
Bu durum sadece o kısımda yaşanmıyor,evin başka yerlerindede aynı problemle karşılaşıyorum.Sadece paspas yaptırdığımda evin genelinde rotada hiç bir sıkıntı çıkmıyor fakat süpürme esnasında tuhaf hareketler yapıyor hatta bazen büyük bir alanı süpürmeden işlemi tamamlamış olarak gösteriyor
2026-3-29 23:05
|
|
|
|
© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans