UP953573

[L40 Ultra] Ürün Şarj olurken süpürme sesi çıkarıyor

L40 ultra cihazım son günlerde temizliği tamamlayıp şarj olurken sanki düşük seviyede süpürme yapar gibi bir sesle çalışmaya devam ediyor. Bu ses paspas kurutma veya başka bir özelliğin sesi değil. Ayrıca resetleme, temizlik vb. Herşeyi denedim ama düzelmiyor. Her şarj olmaya geldiğinde bu şekilde çalışıyor robot.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

14 Yorum

HY498348 1 Kat
Bizdeki de aynı şekilde. Başta böyle değildi, sanırım güncelleme geldi ve bu sorun başladı. Sessiz modda çalışıyor şarj olurken kapatamıyorum bir türlü
Değerli Kullanıcımız ; Yaşanan arızaya dair bir video gönderimi yapmanızı rica ederiz. Buna göre gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız ; iletmiş olduğunuz video incelemesi yapılmıştır.Gereken bilgi forum mesajı ile verilmiştir. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler. 
HY498348 3 Kat
Merhaba, forum mesajı nerede paylaşır mısınız? Bulamadım.

Sorunum devam ediyor, cihaz şu anda şarjda ve sessiz modda çalışıyor istasyonda kapatamıyorum
Değerli Kullanıcımız ; Forum kısmında özel mesaj aldığınız bölümdür. Telefondan giriyorsanız sağ üst köşedeki mesaj işaretinden ya da profil kısmı mesaj merkezinden bakabilirsiniz.  Buradan servis bilgilerini de ilettik. Dilerseniz arıza videosu da paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.
PA088016 4 Kat
Ayar problemi olması lazım .tüm ayarlarını silip yeniden programlayın
LW589907 5 Kat
Aynı problemi yaşıyorum yardımcı olunuz
2025-12-29 15:47:48 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Yaşanan arızaya dair bir video gönderimi yapmanızı rica ederiz.Forum özel mesajından ya da Whatsapp hattımızdan iletebilirsiniz. Buna göre gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Teşekkürler.
PU520277 6 Kat
L40 ultra parça malzemelerini tedarik edemiyorum hiç bi yerde yok
Değerli Kullanıcımız ;Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. Fakat şu anda bazı stoklar tükenmiş durumdadır. Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz  ; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bu sebeple bize bilgilerinizi iletiniz. Teşekkürler.
FM160782 7 Kat
Merhaba benim robot odayı ayarlıyorum farklı odayı temizliyor,
Değerli Kullanıcımız;modelinize ve diğer detaylara göre destek çözümlerimiz değişmektedir.Haritalama yapıp oda ile mi temizleme başlatıldı? Temizleme sırasına göre mi gitmemektedir? Biraz daha detay iletebilirseniz destek olmak isteriz. Teşekkürler.
ZK989563 8 Kat
Dreame L40 ultra CE aldım bana bunların köşeler için uzatmalı paspas olduğunu söylediler fakat bunun olmadığını gördüm acaba bu modelerde varmı yokmu birınız yardım edebilirmi
ZK989563 9 Kat
Hangi modelerde var acaba
UID:UP953573 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön