IM343960

[L40 Ultra CE] Robot süpürge haritalandırma

Robot süpürge kenarları süpürmüyor yeni harita yaptım bi odayı tam temizlemeden çıkıyor diğerine gidiyor masa altlarını süpürmüyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

9 Yorum

RL286126 1 Kat
Benimkide ayni sorun var,baska ayqri varsa soyleyin insanlar yapsinlar.yoksa bukadar paraya yazik gunah
Değerli Kullanıcımız; Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda gönderileri görememe durumu yaşayabiliyoruz. Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Devam eden bir durum var ise diğer kullanıcımıza bildirdiğimiz adımları takip ediniz.Gerekirse lütfen bize ulaşınız.Anlık cevap almak istediğiniz tüm durumlarda Çağrı merkezi ya da WhatsApp birimlerimize ulaşabilirsiniz.(0850 762 0100) Teşekkürler.
IM343960 2 Kat Konu Başlatıcı
Kenarları neden süpürmüyor anlamadım
Değerli Kullanıcımız; Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda gönderileri görememe durumu yaşayabiliyoruz. Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Devam eden bir durum var ise diğer kullanıcımıza bildirdiğimiz adımları takip ediniz.Gerekirse lütfen bize ulaşınız.Anlık cevap almak istediğiniz tüm durumlarda Çağrı merkezi ya da WhatsApp birimlerimize ulaşabilirsiniz.(0850 762 0100) Teşekkürler.
Ali 3 Kat
Evet kenarları ve köşeleri oylecek bırakıyor ve masanın altını canı isterse süpürüyor
Değerli Kullanıcımız; Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir .Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca; modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
TD093475 5 Kat
Haritada görünen kısımları bazen temizliyor bazen temizlemiyor çok saçma bir şekilde makineyle mucadele ediyorum aldığıma pişman oldum resmen. Tüm dedikleri yapıpı yeniden uygulamayı yğklüyorum ama sonuç aynı değişen birşey yok
Değerli Kullanıcımız; İletilen çözüm yollarını denemenize rağmen devam eden durumda ise cihazı servis biriminin incelemesi daha yararlı olacaktır.Bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:IM343960 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön