LJ019729

[X40 Ultra] Şarj denetimi ve emiş gücü

3+1 ev için maksimum güçle evi tek seferde temizlemesi mümkün değil, süpürülebilir alanı 70m2 bir eve tek şarj yeterli gelmesi ancak normal güçte olacaktır. Ayrıca normal güçte çalışırken xiaomi S10T süpürgemin rahatlıkla halıdan çektiği saçları temizleyemiyor. Pa gücü daha yüksek olduğu belirtilmesine rağmen verimli temizlikte biraz hayal kırıklığı yarattı. Diğer kullanıcıların böyle bir gözlemi var mı? Problem cihaz kaynaklı mı?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

11 Yorum

püskül 1 Kat
Ben de  kullanıyorum Evim 90 metrekare bütün temizliği bitirdiğinde%40 civarı şarjı kalıyor
püskül 2 Kat
Altındaki dönen fırçasına Eğer çok saç benzeri tozlar takılmışsa O nedenle çekemediği zamanlar oluyor o yüzden her temizlikten sonra ben alttaki fırçayı temizliyorum
püskül 3 Kat
Yan fırça ayarlarına kontrol edin isterseniz yan fırçalar köşelerde kenarlarda çıkarak oralardaki tozları kirleri de topluyor Ama yan fırçalar doğru ayarlanmamışsa kenarlar kalabilir
TU277265 4 Kat
X40 ultra solüsyon nerden temin edebiliriz
Değerli Kullanıcımız;Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories
Fakat şu anda bazı stoklar tükenmiş durumdadır. Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Anlayışınız için teşekkür ederiz.
SR057165 5 Kat
Emiş gücü düşük başka bir robot süpürge kullanıyordum halılardaki performansı kesinlikle daha iyiydi,fırça ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. Bunun gibi sadece kauçuk değil bildiğiniz fırçaydı.
Silikon fırçası yerine kesicili fırçasını kullanmama rağmen emiş gücünde düşüklük var.
Değerli Kullanıcımız;Evin engel ve halı durumuna göre temizleme süresi ve şarj durumu değişmektedir. Örneğin turbo modda daha kısa sürede şarj azalır.Ve her işlemde ( süpür + paspasla gibi ) ekstra şarj azalması normaldir. Emiş gücüne rağmen kalıntı bırakması durumunda filtre,ana fırça , yan fırça gibi kullanımda olan parçaların rutin bakım işlemlerini sıklaştırabilirsiniz. Eğer rutin bakıma rağmen devam eden durumda ise yedek parça değişimi yapılmalıdır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
Ürünü alalı 1 hafta oluyor, yine de her kullanım sonrası fırçaları kontrol ediyorum fakat bu muhtemel fırça tasarımından kaynaklı bir durum.
Değerli Kullanıcımız;Ana fırça ( Kauçuk ) ve Tricut fırça arasında performans farkı doğabilir. Dilerseniz X40 modeline uyum sağlayan Tricut fırçayı kullanabilirsiniz. Teşekkürler.
https://dreametech.com.tr/produc ... a-icin-tricut-firca
'' LJ019729
Silikon fırçası yerine kesicili fırçasını kullanmama rağmen emiş gücünde düşüklük var. ''

Değerli Kullanıcımız;Bu durumda cihazın servis biriminde incelenmesi gereklidir. Rutin bakımların yapılıp devam etmesinde inceleme gerekir. Lütfen bilgileri almak için ulaşınız. Teşekkürler.
UID:LJ019729 TR
  • 8Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön