VC298065

[X40 Ultra] Düzensiz temizlik

Halı üzerinde hiçbir şey olmamasına rağmen tamamını temizlemiyor. Parke üstünü de temizlememiş alan boş olmasına rağmen
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

EH624644 1 Kat
Benimde aynı sorunum var, temizlemediği yeri bölge olarak seçiyorum gidip kenarında gezinip çıkıyor,2 kere harita güncelledim yok
Değerli Kullanıcımız;aynı yönergeler ile kontrol etmenizi öneririz. Devam eden durumda ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
LJ019729 2 Kat
Akıllı engellerden kaçınma ve  leke tanıma kapatarak, halıyı yoksay modunda odayı temizlettim ve bu şekilde çözüldü, daha sonra ayarları açmama rağmen problem yaratmadı
Değerli Kullanıcımız; Haritanız modelinizde bulunuyorsa CleanGenius gibi ayar ile yapıldı ise veya farklı bir sebepten ötürü yanlış konumlandırma ile başladı ise de rota sapması yaşayabilir. Bu durumda belirtilen adımlar ile harita yenileme yapılabilir. Veya akıllı engelden kaçınma kapatılarak işlemde kontrol edilebilir. Cihazların navigasyon sisteminde alan taramasında halılardaki veya zemindeki bazı koyu veya kabartmalı desenler, ayna, metal parça veya yansıma yapabilecek bir alan farklı engellerden algılandığı için rotoyı farklılaştırma yapabilirler. Lütfen işlemde kontrol ediniz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:VC298065 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön