UI359003

[L40 Ultra CE] Kirli be temiz su haznesinde çok ağır koku

Merhabalar yaklaşık 5aydır L40 ultra CE cihazımızı düzenli olarak severek kullanıyoruz. Fakat bugün bir sorunla karşılaştım. Kirli su haznesinde inanılmaz ağır bi koku vardı en son 4-5 süpürme ve paspaslama işlemi öncesi su taklarının temizliğini yaptım. Paspas pedlerine baktım onlarda hiç bir kokudan eser yok ama kirli ve temiz su hazneleri özellikle kirli su haznesi inanılmaz koku var bu sorun neden olabilir ve çözümü denir ?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

XA494706 1 Kat
Merhaba ben de yeni aldım incelerken temizleme aparatı ve solüsyonun olmadığını farkettim ne yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız;L40 Ultra CE modeli kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz.Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz.Ya da servis biriminden talep açılarak satın alabilirsiniz.Servis birimi size fiyat iletecektir.Bunun için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız; Kirli su tankı kokması belli oranda normaldir. Yapılan paspaslama ile gerekirse bu oran sıklaştırılmalıdır.Önerilen her temizlik sonrasıdır. Solüsyon kullanımı yok ise bunu da temiz su haznesine 4 LT için 20 ml koyarak kullanabilir ya da hazne satın alımı yapabilirsiniz. Koku durumuna etken olacaktır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
UID:UI359003 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön