NX881312

[L10s Plus] TEKNOSER Servis Şikayeti

Merhabalar herkese.
Cihazım Dreame L10S Plus SN:R2363L46CEU6492801

Burada Servislerin elinde nasıl mağdur olduğumuzu anlatacağım.

1- Cihazımızın su haznesinin kenarlarından (üst birleşim yerlerinden) Su Tankından su kaçırıyor diye Müşteri Hizmetleri tarafından OUNO Servise yönlendirildim. Kayıt Numarası: IST01-OU-1218254 Tarihi: 03.10.2025 ile servise alındı. Daha sonrasında ise; geldiği gün kontrol amaçlı cihazı çalıştırdık ve bu sefer de paspasa su vermediğini gördük.

2- Cihazı bu sefer Müşteri Hizmetleri TEKNOSER servise yönlendirdi. Servis Kayıt Numarası: 1157454 ile cihazım servise alındı. Pompa Değişimi ile servis işlemi tamamlanarak tekrar tarafımıza ulaştırıldı. Hemen kontrol amaçlı çalıştırdık. Bol miktarda su akıntısı oldığunu farkettik. Cihazın altına baktığımızda alt kasasının (siyah kısım) kırılmış olduğunu gördük. Tekrar Müşteri Hizmetlerini aradık ve tekrar TEKNOSER Servise yönlendirildik.

3- TEKNOSER Servisi cihazımı Servis Kayıt Numarası: 1160314 ile 24.12.2025 tarihinde servise aldı. Servis beni  telefon ile arayarak, alttaki kırık kısmı yapıştırarak onarımı tamamlamayı teklif etti. Ben de yapıştırma istemediğimi ve lütfen alt kasanın tamamen değişimini istediğimi söyledim. Sonuç olarak alt kasa değişimi yapılarak tekrar bana gönderildi. Biz yine her zamanki gibi kargodan gelir gelmez cihazı çalıştırdık ve kontrol ettik. Yine su tankının üst kısmından sus sızdırmaya devam ediyordu. Asıl büyük sorunun (sürprizin aslında), temizlik sonrasında tozu istasyona otomatik olarak boşaltmak için gittiğinde fark ettik. Cihazdaki tozların istasyondaki toz torbasına emilmediğini ve toz torbasının şişmek yerine büzüştüğünü gördük. Normalde cihazdan toz torbasına toz emilirken torba şişerdi. Robotun altını çevirdiğimizde ne görsek beğenirsiniz? Cihazın altında, istasyonun emiş yapması için olması gereken DELİK YOK. Anladık ki bizim değişen alt kasa, boşaltma istasyonu olmayan başka bir modelin alt kasası. Bu kadar yanlışlık yapılır mı? Cihazın altında marka, model ve seri numarası sanki yazmıyormuş gibi. Tahmin edileceği üzere tekrar Müşteri Hizmetlerini aradık. TEKNOSER Servise tekrar yönlendirildik. Kutunun içine, su tankında kaçağın devam ettiğini ve başka cihazın alt kasasının takıldığını yazdım. Cihazı tekrar yolladık.

4- TEKNOSER Servisi cihazımı Servis Kayıt Numarası: 1164081 ile 23.01.2026 tarihinde servise aldı. Alt kasa değiştirilerek tarafıma yollandı. Evet alt kasa değişimi yapılmış ve sorun yoktu. ANCAK SU TANKI DEĞİŞTİRİLMEDEN TEKRAR YOLLANMIŞTI.

Bütün servis formlarında aynı ibare yer alıyordu: TÜM TESTLERDEN BAŞARILI GEÇMİŞTİR.
Allah aşkına doğru düzgün test edilse, bir cihaz bu kadar servise gidip gelir mi?

SONUÇ OLARAK;

CİHAZIMI 1 DEFA OUNO, 3 DEFA DA TEKNOSER SERVİSE GÖNDERMEME RAĞMEN CİHAZIMI HÂLÂ KULLANAMIYORUM VE BİR KENARA ATMIŞ BULUNUYORUM. SEVEREK KULLANDIĞIMIZ, ÇOK MEMNUN OLDUĞUMUZ VE ÇEVREMİZE DE TAVSİYE EDİP ALDIRDIĞIMIZ ROBOT SÜPÜRGE BİR KÖŞEDE ÂTIL VAZİYETTE DURUYOR. BİR DAHA SERVİSE GÖNDERECEĞİMİ SANMIYORUM.

BU YÜZDEN CİHAZIMIN AYNI MODELLE DEĞİŞİMİNİ İSTİYORUM. TÜKETİCİ MAHKEMESİNE BAŞVURMANIZ GEREKİYOR DERSENİZ ONU DA YAPACAĞIM.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar...

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:NX881312 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön