GR079091

[X40 Ultra] Saçmalayan robotlar aşkına

Robotumun temizliği gereksiz derecede uzun sürüyor çünkü çok fazla boşta gezinme yapıyor sürekli saçmalıyıp yerinde sayma hateketleri yapıyor. İstasyonu bıraktığım oda en son oda bazen temizlik başlatıyoruz bi bakıom en son odadan başlıyor 😅🤣

Diğer bi sorun ise tamamen yazılımsal güncelleme ile düzeltile bilir önce halıyı temizle ayarını açtım tüm ewdeki halıları temizliyor sonra bidaha ilk odadan başlayıp bu sefer etrafı temizliyor sonra bidaha gidio paspasa geçiyor ewi üç defa turluyor aşırı saçma önce halıyı açtığında ilgili odanın halısını temizlemeki sonra halı dışı yerleri temizleyip diğer odaya geçmeli o odaya paspas hariç bidaha gelmemeli. Ama öyle olmuyor oda ayrı bir işlemmiş gibi paspas gibi ewi üç tur geziyor.

Bir diğer sorunum ise resmini yükleyeceğim bakın ewin bi çok alanını süpürmüyor saçma sapan daireler çizip duruyor.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

SR057165 1 Kat
Bende aynı sorunu yaşıyorum dediğiniz gibi 3 kez dolaşıyor aynı odayı,siz ne zamandır kullanıyorsunuz.Ben alalı 2 hafta oldu ayarlarla mı alakalı çözemedim.Eğerki problemi çözerseniz yazarsanız çok sevinirim
Değerli Kullanıcımız;Cihazınız ve arızanız aynı durumda ise lütfen verilen yönergeler doğrultusunda sizde uygulama yapınız. Devam eden durum var ise yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız;cihazın rota boyunca gitmemesinde evin engel durumu,döngü ayarları,akıllı engelden kaçınma ayarının verdiği uyarılar sebep olabiliyor. Bu aşamada karışıklık çok ve devamlı ise harita yenileme yapılabilir. Önce halıları temizle seçeneğinde fikrinizi ilgili birimlere tabii iletiyoruz. Fakat şu an için çalışma prensibi önce tüm halı temizliği sonrasında rota devamı şeklindedir. Bu da işlemin uzun sürmesini sağlar. Diğer görseldeki yarım bırakma durumunda da cihaz komut hatası yaşayabiliyor. Bu durumda rota boyunca gitmemesi ile birleştirilirse resetleme ve yeniden kurulum yapılması önerilir. Devam eden bir durum olursa servis birimi incelemesi istenir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
UID:GR079091 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön