WJ501502

Yaverin Hikayesi

Temmuzun başlarında aldım robotumu. Hamilelikten beri karar vermiştim almaya ama onca şey varken daha sıra robot süpürgeye gelmemişti. Sonunda bebek elimizden tutarak yürümeye başladığı zaman artık robot almak şart oldu çünkü evde kediyle birlikte ev turu yaparken yerlerde oturup eline gelen her şeyi ağzına atmaya başladı ve yerlerde zibil olmamalıydı. Hele ki kedi kumu ve tüyü ayrı bir dert olmuştu. Canım dreame robotumuzu daha yeni aldık ve ismini Yaver koyduk çünkü ciddi anlamda yardımcımız oldu. Nice mutlu ömürleri olsun. Yaşasın bebek, robot süpürge ve kedi kombini. #benimdreamehikayem
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

WX416378 1 Kat
Dreame ×40aldım önceki süpürgeyle dreame f9 ondanda memnundum ama bu bır harika cok güzel temizlik yapıyor silmesi harika her yer tertemiz ve kamere özelliği cok güzel annem hasta ve yataktan kalkamıyorum ben işe gidince merak ediyordum ama sac olsun kamera özelliğiyle annemi istediğim zaman görüyorum ve konuşuyorum kedim var hic tuy kalmıyor derame ailesinden  cok teşekkür ederim
UID:WJ501502
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön