Çağla Şener

Bizimkisi bir aşk hikayesi...

#BenimDreameHikayem

Bizimkisi biraz farklı başladı aslında. İş gezisi için şehir dışına gitmem gerekmişti, ben gidince eşim evde bakliyatların, ağzı açık kalmış kuru gıdaların böceklendiğini fark ediyor, hemen ilaçlamacı çağırıyor ilaçlatıyor ama evin ağzı yüzü kayıyor biraz. Eve ayakkabıyla mı girmeler dersiniz, yerde kırılmış dökülmüş şeyler mi dersiniz, her yerde ölü böcekler mi dersiniz.. ne ararsanız mevcut. Eve dönüyorum ev savaş alanı gibi. İnanılmaz moralim bozuluyor tabi, evi temizlemek için bir gıdım bile motivasyon bulamıyorum birkaç gün eve ayakkabı ile girip çıkma derecesine geliyoruz. En son eşim diyor ki, Çağla, robot süpürge mi alsak? o temizlese biz yatsak? Evleneli 2 yıl oluyor, robot süpürgelere karşı hep önyargılı olduğumdan yok cık falan diyordum ben hep, artık bıçak kemiğe dayanmış ama,  tamam dedim alalım. Bu sefer ne alalım derdi sardı evi. Bir model beğeniyoruz, o parayı verene kadar şunu alırız diyoruz, bütçe arttıkça artıyor ama robot süpürgeler dünyasında iki masum yolcuyuz biz, hangi limana varacağımızı bilmeden link link geziyoruz... Sonra Dreame L20 Ultraya düştü yolum o linkler arasından... Allahım... Vuruldum resmen... Yalan yok azıcık tuzlu kendisi ama başka daha ucuz bir model alırsam aklım bunda kalacak. Bir de şey hesabına giriştim, evime haftada bir temizlikçi alsam yine birkaç ayda parasını çıkartır. E biliyorsunuz "girl math" her zaman kurtarıcıdır, ikna ettim eşimi de. Evde oturduk kargo bekledik iki üç gün. Kargo gelince hemen kurduk, tüm evi tertemiz yapana kadar iki üç tur attırdık ev öyle kirlenmişti. En tatmin edici kısmı ise kirli su tankını boşaltma kısmıydı... O günden bu yana hiç durmadan her gün tatlı tatlı salınıyor evimizde. Canım Dreame, hayatımıza dokunduğun için teşekkürler <3

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:WV359621
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön