Dreame Forum

🛍️ Puan Listeleme Geldi! Hangi Ödülü Kazanacağınıza Bakın! 🎁

Sevgili kullanıcılar,
Biriktirdiğiniz puanlar artık işe yarayacak! 🤩
Forumumuz zaman zaman puan karşılığı ödül etkinlikleri düzenlemektedir. Aşağıda birinci dönem etkinliğinin ödül bilgileri ve 1 Ağustos - 10 Ağustos tarihleri arasındaki değişim dönemi yer almaktadır. Hangi ödülü almak istediğinize göz atın!
🎯 Birinci Dönem Ödül Listesi:
5.jpg

📌 Puan Geçerlilik Süresi: Puanlar alındıktan itibaren 1 yıl geçerlidir. Lütfen puanlarınızı zamanında kullanarak süresi dolmasını önleyin.
📌 Puan Kazanma Yöntemleri:
Foruma aktif katılım, düzenli ziyaret, gönderi paylaşımı, yorum yapma ve beğenme gibi çeşitli yollarla puan kazanabilirsiniz. Ne kadar aktif olursanız, o kadar çok puan ve ödül kazanırsınız!

---
📌 Puan Kullanma Yöntemi:
Lütfen formu doldurun (Puanla Ürün Talebi). Başvurunuz alındıktan sonra müşteri hizmetleri size ulaşarak değişim detaylarını paylaşacaktır.
📅 Dikkat: Bazı puan ve ödüllerin kullanım süreleri bulunmaktadır, süresi dolmadan kullanmayı unutmayın!

📌 Özel açıklama
1. Puanlar yalnızca bu hesap içindir
2. Puanlar kullanıldıktan sonra iade edilmeyecektir
3. Puanlarda herhangi bir hile yapılması yasaktır (forumun temel kuralları ihlal edilirse, gönderi ve puanlar silinecektir)
4. Etkinliğin nihai yorumlama hakkı forum yönetim ekibine aittir
Etkinlik ve puan edinimi hakkında herhangi bir sorunuz varsa, doğrudan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.
WhatsApp: 0850 762 0100
---
💬 Sorularınız için bu gönderinin altına yorum bırakabilirsiniz, size hızlıca yardımcı olacağız!
Hadi bakalım, puanlarınızı harcayın ve güzel ödüller kazanın! 🎉
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

8 Yorum

Dreame Forum 5 Kat Konu Başlatıcı
Puan kazanma etkinliğine gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Puanlarla ürün değiştirme dönemi yakında başlıyor. Aşağıdaki bağlantı üzerinden talebinizi iletebilirsiniz. Stoklar sınırlıdır, erken gelen kazanır!Puanla Ürün Talebi
ZA242092 1 Kat
Dreame L20 ultra modeli süper tam bir temizlik robotu artık zamanım temizlikle geçmiyor telefondan yönlendiriyorum süpürüyor ve siliyor ailemle daha rahat vakit geçiriyorum kesinlikle tavsiye ediyorum alın aldırın pişman olmazsınız teşekkürler Dreame
Sebastian 2 Kat
Dreame robotu aldığım günden beri rahatlık nedir görmüş oldum hergun supurup silme işlerinden kurtuldum bel fitigim vardı artık artık sağlık da hijyen ve temizliğim de harika herkese tavsiye ederim böyle güzel süpürüp silecegini bilseydim kesinlikle daha önce alırdım arrik kendime daha çok vakit ayirabiliyorum bu harika birsey herkesin kullanması gerekiyor teşekkür ederim dream ailesine hayatımızı kolaylaştırdı
Merez 3 Kat
Dream x50 kullanıcısıyım .. evim çok büyük keşke daha önce alsaydım.   Geceden ayarlıyorum sabah heryer tertemiz saatlerce süpürmeyle silmeyle uğraşırdım.   Şimdi dream süpürüyor siliyor bende rahatça başka işlerime bakabiliyorum .. arada bir kafası karışıyor ilk zamanlar sanki daha güzel temizliyordu..  rahatlık mı rahatlık .. zaman tasarrufu mu evet... İyiki almışım dediklerimden ...
JS588694 4 Kat
Kendimle birlikte herkese aldiriyorum öve öve bitiremediğim bir marka
GJ903010 6 Kat
Robot süpürgemle o kadar o kadar memnunum ki.. aynısından anneme de aldım. asla abartmıyorum ama süpürgeyi aldığımdan beri vileda kovasının yeri bile oynamadı.  çünkü hiçbir şekilde ihtiyaç duymuyorum performansından aşırı memnunum. Başka marka kullanan arkadaşlarım silme performansını sevmediğini hijyenik bulmadıklarını söylüyorlardı. bu yorumlardan etkilenip ben de robot süpürge alma kısmına hep erteliyordum daha sonra yaptığım kısa bir araştırma sonrasında izlediğim birkaç video ile hemen bu modele ikna oldum iyi ki de almışım. Çünkü bu süpürge de asla öyle bir problem yok mopları tertemiz yapıyor leke bırakmıyor benim evimdeki fayanslarımın hepsi beyaza yakın krem renginde ben vileda yaptigimda hep iz kalırdı fakat bunda asla iz kalmıyor kahvemi alıp o etraf silerken izlemek hafta sonu etkinliğim oldu resmen. Evimde en sevdiğim demirbaşlarım arasında ilk sıralardadır iyi ki almışım
AO099051 7 Kat
#Benimdreamehikayem
Dreame l10s pro ultra heat ile tanistiktan sonra hafta sonlarim artik benim ve çocuklarımin elzem bir durum olmadikca süpürge açmıyorum süpürge actigimda ise dreame çalıştırıyorum paspasi o yapıyor inanılmaz hayatimi kolaylaştırdi calisan bi kadın olarak en iyi yardimcim aynısından ablamda aldırdım bayilarak kullaniyoruz emis gucu gayet iyi halilari normal süpürge ile ayni sekilde temizliyo tertemiz oluyi halilarim su ve toz haznesinden asla koku sizdirmiyor robotun kendi temizliği cok kolay icinden temizlemek icin aparatlar bile çıkıyor tamamen tuketiciyi düsunulmus bi urun tereddut etmeden herkes alabilir
image6785796490870173495.jpg
BQ755909 8 Kat
Hayat kurtarıcı mükemmel rahatsızlığımdan dolayı ev süpüremiyor ve silemiyorum büyük kolaylık  herkes düşünmeden alsın çooook yardımcı 8 aydır kullanıyorum harika ben çook memnunum
UID:Dreame Forum
  • 8Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön