AR044341

[PM20] KOKU YAYIYOR

Ürünü 11.25 Tarihinde yetkili satış mağazasından inceleyerek diğer markalarla kıyaslayarak aldım , alırken ısınmış plastik kokus yayılıyor neden diye satış temsilcisine sorduğunda sürekli yüksek performansta çalıştığı için olduğunu söyledi bende inandım . İlk çalıştırdığımızda aynı koku geldi ertesi gün durumu anlattığımda ürünü getirmemi söylediler aracım olmadığı için götüremedim , sonra da koku kesildiği için  vaz geçtim , sıcak derecelerde çalıştırmamamıza rağmen bazen aynı koku geliyor üstüne 2 kere başımıza geldi filtreler tükenmiş gibi odayı çorap kokusuna benzer bir koku kaplıyor . Alerşi sprunu olan oğlumuz için aldık bu ürünü onun odasına yoğun kullanılan bir oda da değil ancak bu durumlar beni bu konuda rahatsız etti 3. Kere de kötü koku sorunu ile karşılaşırsam servise göndereceğim bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor . Bu konu sizin için aşırı hassas davranacağınız birkonu ise onca parayı ödeyip pişman olup strese girmeyin derim ama oluruna bırakabilen yapınız varsa da ürün hava temizliği konusunda hissedilir başarıya sahip .

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:AR044341 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön