GE437265

[X40 Ultra] X40 Ultra Dreame Home uygulaması Türkiye Seçeneği için farklı ve kısıtlı mı? + Geri Dönüt

Yazılımla ilgili 3 öneri ve düzeltme durumu
1- Yabancı forumlarda Dreame Home cihaz ayalarında Google asistan kullanmadan direkt uygulama üzerinden voice kısmını aktif ederek sesli komutla robotu çalıştırma ve kullanma özelliği olduğu söyleniyor. Ama Türkçe versiyonda uygula ayarlarında böyle bir özellik bulamıyorum. Robotun Uygulama üzerinden ya da Google asistan üzerinden sesli komut desteği var mı?

2- Harita eklemede bütün evi haritaya ekleyip süpürmek epey zaman alıyor. Bende Harita+ üzerinden her odayı ayrı ayrı haritandırmak istedim. Amacım ihtiyaca göre istediğim odayı hızlıca temizletmekti. Mesala Oturma odası için eşya düzenime göre Oturma Odası V1, Oturma Odası V2 gibi isimlerle haritandırma yaptım ama 4 veya 5 haritalamadan sonra Harita + artık çıkmıyor yani haritalandırma sınırlandırılıp kısıtlanmış neden acaba? Bu kısıtlamayı kaldırmak mümkün mü?

3- Uygulama üzerinde sadece halılar veya sadece zeminler gibi bir seçenek olabilir mi? Sürekli özel bölge seçip temizlemek zorunda kalıyorum . Halbuki uygulama üzerinde Sadece Halılaları süpür veya sadece zemini süpür veya sadece zemini paspasla gibi seçenekler olsaydı, uygulama daha kullanışlı olurdu.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

OL432803 1 Kat
Bir elektronik üründen çok fazla şeyler yapması bekleniyor gibi 🤭
UID:GE437265 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön