PL204867

[X50 Ultra(Complete)] Robot Sıkışma Hatası

Selamlar,

Dün X50 complete robot aldım. Fakat haritalandırmayı asla tamamlayamadı. Önünde bir engel olmamasına rağmen sıkışma hatası veriyor, farklı bir yere koyup yeniden başlattığımda uçurum sensörü hatası veriyor. Defalarca kez yeniden başlatmama ve sistemi sıfırlamama rağmen haritalandırmayı tamamlayamadı. Sıkışma hatası verdiği yerden bir görsel paylaşıyorum. Yeniden başlatıp, farklı bir yere koyuyorum, uçurum sensörü hatası alıyorum.

Diğer bir
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

14 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film olup olmadığını kontrol ediniz. İstasyon yer değişimi konum bozmaktadır. Var olan haritanızı silip yeniden haritalandırma yapmanızı rica ederiz. Harita ''Özelleştir '' modunda sadece '' Süpür '' ayarında yapılmalı ve istasyon içinden başlamalıdır. Sonrasında ilk 3 işlem de ''Süpür '' ayarıyla devam etmelidir. Daha fazla yardım ve detay isterseniz Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
PL204867 2 Kat Konu Başlatıcı
Hepsini denedim, hicbiri sorunumu cozmedi. Iade edecegim
Sorun devam ediyorsa ; cihaz incelemesi adına servis birimimize yönlendirebiliriz. Müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçerseniz gereken yönlendirmeleri sağlayacaklardır. Teşekkürler.
JM400823 3 Kat
Aynı sorun bendede var sürekli uçurum sensörü hatası veriyor
Değerli Kullanıcımız ; yaşanan hata için resetleme yapıldı ve devam eden durumda ise servisin görmesi daha yararlı olacaktır. Bu sebeple yönlendirme iletildi. Forum özel mesajınızı kontrol ediniz. Ya da müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
VZ420025 4 Kat
Daha 10 ayı doldurmadan bende uçurum sensörü hatası alıyorum. Başlarda daha azdı artık hata vermekten çalışmıyor bile. İade hakkım varsa iade etmek istiyorum
Değerli Kullanıcımız;cihazda resetleme ve yeniden kurulum ile aynı hata devam ediyorsa cihazı servis birimine gönderiniz. Bilgiler için bize ulaşınız. Teşekkürler.
katya 5 Kat
Üzücü olmuş
UY011282 6 Kat
Bugün aldım l50 ultra ce odanın arka kısmını algılamıyor bi önceki dreame o alanıda haritaya ekliyordu
Değerli Kullanıcımız; yeniden haritalama yapabilirsiniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
UY011282 7 Kat
Bugün ilk defa paspas işlemi yaptırdım ama odanın sadece küçük bi kısmını paspas yapıyor diğer alanları yapmıyor
2m yapıyor neresi olduğnu da gösteriyor ama diğer kısımları yapmıyor hususi o odaya götürüyorum olmuyor
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz.Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır.Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
UY011282 8 Kat
Bunu da yaptım ama olmuyor. Halı olmayan yerde mopu kaldırıyor paspas yapmıyor sadece dolaşıyor ve işlem bitti diye yerine gidiyor.
Aldığımdan beri uğraşıyorum ne biçim cihaz yaa. Pişman oldum bunu aldğıma
Değerli Kullanıcımız; Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra, halı ayarlarından ''Halı yoksay '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay ya da devam eden durum için bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:PL204867
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön