BR855807

[L10s Pro Ultra Heat] Robotum damlacık su bırakıyor.

Merhaba,
Robot süpürge üç aydır kullanıyorum fakat dün damlacık şeklinde su bıraktı. Robotu durdurup hava kaldırdığımda sular damlıyordu. Toz haznesine de su çekmişti. Hazneyi ve filtreyi kuruttuk ama fark etmeseydim büyük zarar doğacaktı. Sebebi ne olabilir?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

ALK 1 Kat
Paspaslama işlemi bittikten sonra paspaslar falan yıkandıktan sonra ve sonrası için bu durumla karşılaşmamak için Ayarlar'a girip "Daha fazla fonksiyon"u seçin. En aşağıya inerek "Cihaz Bakımı" nı seçin. Burada "Robot Su Haznesi Boşaltma"yı seçmeniz gerekiyor. Çünkü robotun içerisindeki su sadece paspaslama zamanı su takviyesi yapmak için çalışıyor. Bunun dışındaki durumlarda yani süpürme aşamalarında (CleanGenius aynı anda süpür ve paspasla hariç) bu fonksiyon kullanılmıyor. Halılara çıkıp inerken, engel atlarken, rampadan çıkarken ya da inerken veya robot bir yere gidip aniden engelle karşılaştığında ve durduğunda içerideki su ister istemez çalkalanıyor ve damla damla su kaybına sebep olabiliyor. Dolayısıyla bu fonksiyon ile robotun içindeki suyu tahliye etmiş ve damlamaların önüne geçmiş olursunuz. Hem de paspaslama haricinde robotun içinde su kalmamış olur.
UID:BR855807 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön