MV321297

[L10s Ultra Gen 2] Lavaboda anormal şu seviyesi

Yapacağınız makineye ya.

Aldığım günden beri ki 6 ay oldu daha geleli 2. Gününden bu hatayı vermeye başladı o günden beri.

Sonra araştırdım bu markanın zaten kronik sorunuymus bu hata.

Özellikleri cezbetti roborock mu bu mu derken bunu deneyelim dedik sonuç bu. Şaşırtır diye düşündüm şaşırttı gerçekten oda 40 bin TL buna vereceğime diğer alsaydim diye.simdi letgoya koydum kurtulma derdindeyim.

Şimdi servis falan diyeceksiniz ki buraya yazmamdaki amaçta bu almak isteyenler şunu söyleyeyim adamların anlaşmalı bir yeri yok. Her arızaya İstanbul'a gönderin yeni alınan makineyi ben İstanbul'a kargo yapacaksam al sende kalsın o makine. Arkadaşlar ömürlük almıyoruz ama 5 senede çıksın yani.50 bin TL para veriyoruz

Ben daha öncede firma ile görüştüm umursamaz bir sistemleri var.

Bu arada markayı kotulemek için yazdığımı dusunmemeniz için

Yardım sayfası olan biteni yaptık.
Müşteri hizmetleri söyleneni yaptık
Resetledik.
Ama olmadı.

Şimdi ben bunu sözde  istanbula gonderecem 0 sıfır ürünü.sen orasını burasını tamir edeceksin sonra o makineyi bana gönderecek son.iyi valla her aldığımız ürün ayı dolmadan tamir ettirelim o zaman.Sen ürünün arıza veriyorsa 2.gununde o ürünün sıfırını göndermeniz lazım müşteriye böyle birşey var mı ya

Bir çok sayfaya yazdim bu olayı.bu olayın çözümüne gelince bence yok ama tahminim doğrusunda yazıyorum.

Adamlar kirli su tankını su cekme yerini uçlarını yani memelerini diyeyim artık lastikten yapmış.Tanki koyarken ezliyor sanırsam.Buna bakabilirsiniz yani bunu yaparken sert plastikten yapsana arkadaş bunlari

2. Olay istasyonun su çekip kirli su tankına gönderdiği hatta sorun olabilir.bunuda görmüyorsunuz borunun içinde birşey mi sıkıştı goremiyorsunuz.oraya şeffaf birşey yapsaydinizda borunun suyu çekip çekmediğini yada kısmı mi çekiyor mu diye yapsaydiniz ölürdünür.

3.ihtimal işe istasyonda kirli suyu çeken kısım.icine birşey kaçmış olabilir diye kurdanla temizlemeni lazım yalnız yine şirket ucuzcu sanki sert plastik yerine yumuşak plastik koymuş yanlışlıkla delersiniz bu yüzden sivri birşey kullanmayın.cunku hava yapar bu hatayyi sürekli alirsiniz

Ben bunları denedim olmadı.iadede geçti satışa cikkartim.taksitle 6 ay önce aldığım ürünü 50 bine aldığım ürünü 30 bine satıyorum bir dahada yanasmam.

Düşünce güzel ama yanlış kişilerde bu fikirler elmas olsa degersizlesiyor..

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:MV321297 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön