IF876052

[L20 Ultra] Ürün

Markanız iyi temsil edilmiyor. Buda sizin hoşunuza gidiyor. Ben mağdurum. Sizse utanmaz . Kuşadası media market 2 den satın almış olduğumuz ürün arızalı olması sebebiyle defalarca servise yönlendirildi . Okadar ilgisiz bir servis olamaz. Cihazdaki arıza sürekli kendini tekrarladığı halde makineyi ısrarla geri gönderip arıza yok raporu hazırladılar. Bilgi almak için aradığımızda cevap veren biri bile yok. Ön makyajı komple serviste soyuluk görüntüde her defasında  daha da artarak geldi. Servis en son anda ulaşıp bize “” siz zaten yeterki makina çalışsın gerisi önemli değil demişsiniz diyip bide üstümüze iftira attılar. Gidin istediğinize şikayet edin demeyi unutmadılar. Biz hem bi dünya para verip hem yapılmayan dış görünüşü kötü olan bir makinayı nasıl bir yokluktaysak  artık herşeyi ile kabul ediyoruz yada ettiriliyoruz. Mahkemeye evraklarıyla ve tüm görüntülerle birlikte vereceğiz. Aylardır çektiğimiz rezalet artık YETER . Bu ücrete bu görüntüyle makinayı kullanmak isteniyorum. Azcık gururunuz ve utancınız  varsa Ücret iade lütfen . 05396508605 iletişime geçebilirsiniz sanıyorum yani okadar olmalı!!!!!

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:IF876052 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön