JJ835759

Paspas pedi salınım

Merhabalar paspas pedinin dışa salınım yapma ayarı etkin ancak yine de pasapas pedleri dışa salınım yapmıyor. Nedeni ne olabilir?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

Robocuk 1 Kat
Merhaba bende x40 ultra var ve aynı sorunu bende yaşıyorum paspas pedi yana doğru açılmıyor
Değerli Kullanıcımız; Belirtilen yönergeleri kontrol etmenizi öneririz. Devam eden durumda yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
JJ835759 2 Kat Konu Başlatıcı
Ben sıfırlama yaptım ayarı tekrar açınca düzeldi bir sıkıntı yok şuan
Değerli Kullanıcımız; Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca; modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:JJ835759 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön