BN368732

[L20 Ultra (Complete)] 4 aydır filtre yok

L 20 ultra robot süpürgeyi 18 ay önce aldım. Filtresi bitti. Dream online sitesinde dört aydır tükendi olarak görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Aslı hanım sağ olsun bana iki ay önce yardımcı oldu. Ben çok mutlu olduğum için arkadaşıma da aynı süpürgeden aldırdım. Dün beni aradı. Filitre bitti bulamadığım için dream’i aradım beni servise yönlendirdiler servis tek bir filtre için 2200 TL fiyat bildirmiş onaylarsan bana gönderecekmiş dedi. Filtrenin normal fiyatı 600 TL‘ydi çok üzüldüm arkadaşıma çok mahcup oldum ve ne diyeceğimi bilemedim. Kızım da L 40 modelini almıştı. O da üç aydır filtre bulamıyor. Onun da filtresi 800 TL civarındaymış bir filtreyi bir ay önce servis 2000 TL’nin üzerinde satmak istemiş kendisine. O da almadı ve makinasını kullanmıyor. Çok pişman aldığı için dream robot süpürgeyi. Keşke Roborock alsaydım dedi hem arkadaşım hem kızım. Onlara tavsiye eden şiddetle almaları için baskı yapan bendim. Şu an çok mahcubum. Bu kadar büyük bir firmanın yedek parçalarının Türkiye’de nasıl olmadığına anlayamıyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor kimlerle konuşmalıyım ya da bir şey yapabilecek miyim bilemiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:BN368732 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön