TP229768

[L10s Pro Gen2] Paspas pedleri yapışmıyor

1 aydır kullanıyorum paspas pedleri tam yapışmadığı için süpürme sırasında toplanıp çıkıyor robota takılıp süpürmüyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

17 Yorum

GD516480 1 Kat
Aynı sorunu yaşıyorum yedek bez aldil internetten oda aynı 1 ayda başladı yapismamaya dreame ile görüştüm servise yollayın diyorlar servisle ilgili değil ki paspas pedi yeni takınca yapisiyor ama kısa sürede yapışması geçiyor ne yapcam bilmiyorum
Değerli Kullanıcımız, diğer kullanıcımıza bahsettiğimiz gibi eğer tutucu üzerindeki cırtlarda eskime oldu ise yeni paspas pedi de yapışmayacaktır. Bu durumda tutucu yenilenmelidir. Fakat kalın halı durumu var ise etkendir. Sürtünme yapar ve çalışma prensibini engeller. Lütfen belirtilen yönergeler ile kontrol ediniz. Teşekkürler.
Paspas bezleri çalışmıyor paspas yapmıyor ve paspas bezleri dönmüyor
US590779 2 Kat
Ben bu nedenden dolayı uzun bir süre önce mop özelliğini kullanmayı bıraktım. Sadece süpürttürüyorum sonra kendim siliyorum. Çözümü yok gibi.
Değerli Kullanıcımız, diğer kullanıcımıza bahsettiğimiz gibi eğer tutucu üzerindeki cırtlarda eskime oldu ise yeni paspas pedi de yapışmayacaktır. Bu durumda tutucu yenilenmelidir. Fakat kalın halı durumu var ise etkendir. Sürtünme yapar ve çalışma prensibini engeller. Lütfen belirtilen yönergeler ile kontrol ediniz. Teşekkürler.
ZE220920 3 Kat
Padlerin yapiskanligi ile alakalı bir şey sanırım. Makinede mi yikiyorsunuz elde mi yikiyorsunuz padleri?
FM609915 4 Kat
Elde yıkıyorum
Değerli Kullanıcımız, diğer kullanıcımıza bahsettiğimiz gibi eğer tutucu üzerindeki cırtlarda eskime oldu ise yeni paspas pedi de yapışmayacaktır. Bu durumda tutucu yenilenmelidir. Elde yıkamada kullanılan kimyasallarda eskime durumuna etken olabilir. Fakat kalın halı durumu var ise de  etkendir. Sürtünme yapar ve çalışma prensibini engeller. Lütfen belirtilen yönergeler ile kontrol ediniz. Teşekkürler.
GN502606 5 Kat
Kalın halılarda yapıyor olabilir mi
Nurgül 6 Kat
Aynı sorunu yaşıyorum orjinal bezlerini set halınde aldım 20 gün anca kullandım  yine yapışmıyor  sılme apararatı sayfada bulamadım nasıl alâ bılırkm bırde onu demeyeyim lanet olsun  bu nasıl iş kimse ilgilenmiyor
Bende aynı sorunu yasiyorum ne yapmaliyim
Değerli Kullanıcımız, Paspas pedlerinizin eskime durumunda da paspas pedleri tutunmasını yitirir ve düşebilir. Bu aşamada paspas pedi için yenileme yapılması gerekir. Web sitemizden satın alım yapabilirsiniz. https://dreametech.com.tr/collections/accessories
Paspas pedi cırt tutmuyor ya da tutucu cihaza oturmuyor ise servis birimi inceleme ve onarım yapmalıdır. Bunun için ya servis birimine gönderim ile ya da talep açılarak gönderim ile tarafınıza tedarik edilebilir. Forum mesajı ile ya da müşteri hizmetlerimiz ile bize ulaşınız.
Fakat videoda görünen kadarıyla halılarınız kalın bir halı gibi gözükmektedir. Cihazların paspas kaldırması modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır.Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın halı durumunda değer ve sürtünme yapabilir. Halıya çıktığında paspaslar dönüyor durumda ise halı algılaması olmamış olabilir. Bu durumda harita yenileme yapılabilir. Görünen durumda paspaslar dönmüyor. Belirtilen şekilde cırt durumunu ve yeni paspas durumunu ve halı kalınlığınızı kontrol ediniz. Teşekkürler.
OF083354 9 Kat
1 haftalık makina pedleri ıslatmıyor, su sıkmıyor
Değerli Kullanıcımız, İstasyonlu modeller için robot silme görevine başladığında, mopun su içeriği oldukça yüksektir. 5 dakikalık otomatik temizlikten sonra stabil bir duruma ulaşacak ve ardından genel su dengesini korumak için suyu yeniden dolduracaktır. Lütfen su tankının boş olup olmadığını kontrol ediniz.Paspaslama veya Süpür / Paspasla modunu seçiniz.
Mop pedini çıkarın ve sadece mop ped tutucusunu takınız.5 dakikalık otomatik temizlikten sonra yere bakın, yerde küçük su damlacıklarının olup olmadığını kontrol ediniz.
Su tankından su çıkıyorsa, mopun yeterince ıslanması için paspaslama sıklığını daha yüksek bir seviyede ayarlamanızı öneririz.
Cihaz istasyonsuz model ise kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur;ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz, kir, kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir. Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.
12Sonraki Sayfa
UID:TP229768 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön