arsayh

Doğru Bakım=Uzun Ömür

1888 11
Merhaba Arkadaşlar! 2 haftalık Dreame ailesi üyesiyim. Genel olarak teknoloji ve ürünleri ile aram iyidir. Nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakın diyoruz ya :) cihazınızı da iyi bulabilmek için iyi bakmanız lazım. Tek başına yine de bu yeterli olmayabilir. Sonuçta bu bir alet ve zamanla yıpranma olması, güç kaybı olması ya da bozulmalar gayet normal. Bunu en aza indirmek için elimizde iyi bir koz var. BAKIM VE TEMİZLİK. Süpürgeyi de süpürmelisiniz :) aşağıda sizler için 2 hafta sonra(her gün rutin temizlik yaptırdım.6-7 kez de özel bir odaya ekstra gönderdim) cihazın içerisinden çıkanları göstereceğim. Sök-Yıka-Kurut-Tak. Ömrünü arttırmak için bakım rutinlerine dikkat etmenizi öneririm. Filtre ve toz haznesini temizledim, gözenekleri açtım, yapışan kirlerden arındırdım, tekerlek aralarına ve sensöre varana kadar bir bezle temizledim. Dolanan tüy kıl saç kir ne varsa aldım. Sonuç ? Ben mutlu cihaz mutlu, cihaz mutluysa cebim mutlu :) iyi süpürmeler :))
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

11 Yorum

Mrltnn 1 Kat
Bende x40 ultra ile 2. Günümdeyim rutin temizlik için 2 haftada bir yapmak uygun olur mu?
Değerli Kullanıcımız ; Kullanım sıklığına ve evin temizlik durumuna göre değişkenlik gösterir ama genel anlamda 2 haftada bir genel bakım ve temizlik yeterli olur. Cihazı inceleyerek kullanıma göre bu süre kısaltılabilir. Performans açısından önemi vardır. Bu adımlara uyduğunuz için teşekkürler :)

Suzy 2 Kat
Ben de daha 2 haftadır kullanıyorum ki öncesinde de gergin evi süpürürdüm. Ama yatakların ve koktuğun altındaki tozların ne kadar fazla olduğunu görmüyormuşuz ki cihazın içinden çıkan toza-saça şaşırdım. Düzenli olarak çalıştırıyorsanız ve evinizde çok saç ve toz yoksa belki 2 haftada bir yeterli olabilir ama saç ve toz oranı fazla ise haftada bir gün 10 dk temizleyerek daha iyi bir sonuç alabilirsiniz bence ben bu gün 2 haftada sıfır ürüne biriken tozdan bu sonuca vardım.
Destek yorumunuz için teşekkürler :) cihazın durumuna göre değişkenlik göstermekle beraber 2 hafta bir olan süre yeterli olabilir. Bu adımlara uyduğunuz ve cihazınıza iyi baktığınız için teşekkürler :)

Değerli Kullanıcımız ; Destek yorumunuz , cihaza verdiğiniz özen ve kullanım ömrünü uzatma için teşekkürler ) Belirttiğiniz her adım doğru . Cihaz temizlik robotu dahi olsa onunda bir genel bakım ve temizlik rutini var. Böylece daha uzun süre kullanım ve yüksek performans kullanımı sağlar. Her şey için teşekkürler )
Eliff 4 Kat
Bende yeni taşındım o yüzden yardımcımı bayağı bir yordum en kısa zamanda bakım yapmam gerekiyor.
Gerekli bakımların yapılması hem sizin için hem cihaz performansı için önemli bir detay :) güzel günlerde kullanmanızı dileriz :)

AA959954 5 Kat
L20 robot süpürge aldım wifi ağım yok nasıl kullanacağım bilmiyorum
Değerli Kullanıcımız ; İlk kullanım ve haritalandırma için internet olması gerekir. Fakat cihazlarımız internetsiz de temizlik yapabilir, Ancak genel akıllı özellikler kısıtlanır.Örneğin ; paspaslama gibi ayarı aktifleştiremezsiniz. Manuel kullanımı sadece başlat tuşuna basarak başlatabilirsiniz. İnternetsiz kullanımda ; Harita kaydı kullanılamaz. Mobil uygulama kontrolü sağlanamaz. Temizlik modu seçimi yapılamaz . Otomatik güncellemeler yapılamaz. Cihazın üstündeki başlat/durdur düğmesiyle temizlik yapılabilir. İnternet bağlantısı ya evdeki modem bağlantısından ya da ikinci bir telefondan kişisel bağlantı noktası ile wifi paylaşımı yapılarak sağlanabilir. Daha fazla bilgi için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

ES316655 6 Kat
4 aydır kullanıyorum gayet. Güzel memnunum
HZ202848 7 Kat
Bir yıl önce aldim robotu 2  ay kullandım. Silme supurme 3 kez falan ama sonradan haritalama ve silme yapmamaya başladı şuan silme işlemini hic jir şekilde yapmıyor dolanıyor sadece teknik destek olarak cok kötü bir firmasının  kaç kez yazmama arama ma rağmen hiçbir dönüş yapılmadı kesinlikle önermiyorum paranızı yazık
UID:FX617879
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön