VU013451

[Diğer Modeller] Dreame l20s ultra gen2 uygulama haberleşmesi

Ürünü yeni aldım ve ilk izlenimim de Ürünün Android uygulaması ile iletişimi zayıf. Daha önce başka robot süpürge vardı onun iletişimi çok hızlı idi. Zannedersem bu konuda güncelleme gerekli.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

Balikci 1 Kat
Ben de iOS platformda uygulamayı kullanıyorum. Ben de de uygulama çok kasıntılı ve tepki süresi çok uzun. Açıkçası uygulama çok yavaş. 👎
Değerli Kullanıcımız ; Diğer yorum için belirttiğimiz gibi uygulama yüklülüğü ve diğer değişkenlere dikkat ederek tekrar denemenizi rica ederiz.Geri bildirimleriniz bizler için önemli .Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. DreameHome uygulaması tepki süresi, yüklü olduğu telefonun anlık performansına, telefonun internet bağlantısına, robot süpürgenizin wifi ağındaki sinyal kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Bu değişkenlere dikkat ederek tekrar denemenizi rica ederiz.Teşekkürler.
Telefon orta üst seviye gereksiz uygulama yüklemem. Sosyal medya uygulamaları ve oyunlar gibi. Hız 50 ve evde Mesh sistemi ile tüm evde çekim kalitesi iyi ve evde sadece 2 kişi yaşamakta ayrıca bu benim ilk robot süoürgem değil önce ki uygulama daha hızlı idi. Bu sebepten lütfen kalıp cevaplar ile sistemin yavaşlığı açıklanmaz.

UID:VU013451 TR
  • 4Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön