KT779013

[D9 Max Gen 2] Fırça yırtılması

Ürünü yaklaşık 3 ay önce aldım. Toplamda 10 kez kullanılmamıştır. Silikon fırçasına kılları çok sıkı doladı ve kendi kendine fırçayı yırttı. Tüyü, kılı hep aynı yere dolayarak oluşturduğu yırtığı gittikçe aşındırdı ve kopma noktasına geldi. Bu ürünü kullanan ve benden daha önce almış olanlarda bu tarz bir sorun görülmemiş. Fırçanın zamanla aşınması olayı değil bu durum. Bir çalışmasında aşırı sıkı dolayarak kendini yırtmasından kaynaklı . Yeni fırça alsam bike hep aynı yere dolama ve sıkı dolama sorunu olduğu için yine yırtacak bu durumu nasıl çözeceğiz
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

OL432803 1 Kat
L10s pro ultra heat kullanıyorum yaklaşık 1 senedir hiç böyle aşınma olmadı. Çünkü her temizlikte kontrol ediyorum ve temizliyorum dolanma var ise tek bir temizlikte böyle dolanma yapıp yıpranması mümkün değil. Düzenli olarak temizlemeniz lazım kaucuk olduğundan dolayı.
SEVGİ AYDIN 2 Kat
Bizde böyle bir sorun olmadı.
SEVGİ AYDIN 3 Kat
Fırçayı yeniden kontrol ettik herhangi bir aşınma ya da kopma yok
Değerli Kullanıcımız; Genel kullanımda yedek parçalarda ana fırça - yan fırça - paspas pedi - filtre vb yedek parçalar garanti dahilinde olmamaktadır. Kauçuk fırça kullanımında yoğun bir saç , tüy veya iplik dolanımında kesme yapabilir. Bu durumda kullanım durumunuza ve ev durumuna göre rutin bakım sıklaştırılmalıdır.Dilerseniz web sitemizden yenisini satın alabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:KT779013 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön