Mışılgan Pro

X40 Ultra Halı Paspası

Haritalandırma yaptığında halı tespit edilen yere paspaslama için cihazı gönderdim, odada bulunan halıyı kaldırmıştım ancak hafızasında halı olarak gördüğü için o yerleri paspaslamadan es geçmiş? Bunun bir ayarı varmıdır ? @Dreame Forum @Dreame  Destek @Dreame Destek
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

7 Yorum

EZ400059 1 Kat
Bende halıyı kaldırdım paspas yapması için ama yapmadı bunu ayarlamak mümkün mü
Değerli Kullanıcımız ; aynı yönergeler ile paspaslama yaptırabilirsiniz. Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra , halı ayarlarından ''Halı yoksay '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

PC056803 2 Kat
Ben de denemedim ama, ayarlar kısmında halıları hem süpür hem sil modu var aktif edilebilen. halıları kaldırdıktan sonra bu modu aktif edip sildirmeyi planlamıştım. Böyle deneyebilirsiniz gibi geliyor
Değerli Kullanıcımız ; aynı yönergeler ile paspaslama yaptırabilirsiniz. Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra , halı ayarlarından ''Halı yoksay '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra  , halı ayarlarından ''Halı yoksay '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Mışılgan Pro 4 Kat Konu Başlatıcı
Halıları yoksayı seçip tekrar deneyeceğim teşekkür ederim @Dreame  Destek @Dreame Destek
Sonucu yazarımısınız rica etsem bende aynısını yaşadım ama tekrar deneme fırsatı bulamadim

UID:TY038509 TR
  • 4Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön