XX728485

[L40 Ultra] Robot şarj olmak için üniteye dönemiyor

2 kere haritalandırma yapıp sildim robot şarj olma ünitesine dönüş yapamıyor. Daha yeni aldım hiç kullanmadım. Şarj olmak için üniteye dönmesi gerek ama dönemiyor. Sebebi nedir ne yapabilirim
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

EZ400059 1 Kat
Bu gün ilk defa açtım kullandım şarjı 20 lerdeydi gidip şarj oldu akşam baktım şarjı yüzde 80 neden yüzde yüz olmuyor böyle bir sorun yaşayan varmı
Değerli Kullanıcımız ; uygulama içi ve cihaz kontrol edilerek gidilmelidir fakat harita ekranı / 3 nokta / daha fazla fonksiyon içinde bulunan '' yoğun olmayan şarj '' açık mı kontrol ediniz. Bu ayar açık olduğunda sadece belli saatlerde şarj doldurma gerçekleşir kalan zamanda belirli oranda şarj kalır ve artmaz.Kontrol ettikten sonra devam eden durumda yeniden ulaşınız. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz yeni ise koruyucu filmlerinin tamamının çıkıp çıkmadığını kontrol ediniz. Bu koruyucu filmler harita ve şarj gibi durumların arızasına sebep olmaktadır . Haritanız doğru ayarlar ile başlamadıysa yeniden oluşturmanızı öneririz. Harita ; istasyondan başlamalı ,sadece süpür ayarında iken başlatılmalı ve etrafında dolaşma olmadan hızlı haritalama ile başlatılmalıdır.Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , perde ve kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.
Bu adımlar yeterli olmadı ise , farklı bir destek almak veya öğrenmek istediğiniz farklı bir sorunuz var ise bize ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
UID:XX728485 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön