🫧PURLİN🫧

DREAME PUANLARI HAKKINDA‼️‼️‼️

Dreame in yeni puanlama sistemini biliyorsunuz haftalık görevler karşılığında puanlar almaya hak kazanıyoruz. bende hedeflediğim ürün için puan biriktirdim.Puanlar 1:1 oranında kulanılabilecek diye kampanya açıklamasında yazılmış ekran görüntüsünü koydum. gerekli puanımı çevirdim ama ürün satın almaya gelince sepetime ekledikten sonra (aşağıya ekran görüntüsünü bırakıyorum) 100 puanın 1 tl olarak dönüştürüldüğünü söyleyenn bir ifade var ve atıyorum 10000 puan topladıysanız 100 tl olarak kupona çeviriyor. buda çok komik bir rakam gerçekten😤 zaten görevleri yapmak zor ve kısıtlı iken ben çok şaşırdım açıkçası.Kampanyada 1:1 olarak yazıp böyle yapılması açıkça kullanıcıları kandırmak oluyor. umarım gerekli dönüşler sağlanır. SİZ DEĞERLİ DREAME KULLANICILARINADA SÖYLEMEK İSTEDİM. LÜTFEN SİZDE YORUMLARDA BU DURUMA DÜŞÜNCELERİNİZİ BELİRTİN . 💆‍♀️💆‍♀️ @Dreame Forum @Dreame Destek @Dreame Ürün
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

9 Yorum

VW474994 1 Kat
aaaaa çok komik rakam cidden 100 puan 1 tl nedir boşuna toplamışız o puanları o zaman @Dreame Forum @Dreame  Destek umarım söylenildiği gibi değildir😪
CM398305 2 Kat
umarım öyle değildir bu mağduriyet giderilir. durumdan bizi de haberdar ederseniz seviniriz🌸 @Dreame Forum @Dreame  Destek
Tabiki dönüş sağlamalarını bekliyorum 🙏

VQ971814 3 Kat
1 e 1 orandır gerekli düzeltmeyi yapacaklardır. son durumdan bizi de haberdar edin lütfen.@🫧PURLİN🫧  @Dreame  Destek
İnşallah öyledir haberdar edicem🙏

CP516038 4 Kat
1:1 YAZIYOR DREAME AYDINLATIR MISIN BİZİDE @Dreame  Destek
🫧PURLİN🫧 5 Kat Konu Başlatıcı
@Dreame  Destek
🫧PURLİN🫧 6 Kat Konu Başlatıcı
@Dreame Forum
🫧PURLİN🫧 7 Kat Konu Başlatıcı
BU ŞEKİLDE BİR DÖNÜŞ OLDU ARKADAŞLAR...

Dreame: merhaba ,  tam olarak kurallar şu şekildedir.
Dreame: genel anlamda ; web sitesi alışverişlerinde her 1 TL 'lik alışveriş 1 Puana dönüşüyor. Forum etkinliklerinizden kazanılan puanlarda dönüşümde 10'un katları olarak çevrilmektedir. Alışveriş yapmak istediğinizde de her 100 puan 1 TL ye dönüşmektedir .Dönüşen puanlara yeniden kazandıklarınız her seferinde eklenebilir. Sonrasında yeniden alışveriş yapılmak istendiğinde ; sepet adımında bu indirim kuponlarını kullanabilirsiniz
UID:QU658156 TR
  • 399Mesajlar
  • 4Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön