BA694485

[L40s Pro Ultra] L40s Pro Ultra iyi süpürmüyor ve sürekli kendi etrafında dönüyor

Merhaba,
Dreame L40s Pro Ultra ile yaşadığım deneyimden hiç memnun değilim.

Cihaz çok kötü süpürüyor, kirin yaklaşık %70’ini yerde bırakıyor ve sürekli kendi etrafında dönüyor, yönünü tamamen kaybediyor.
Harita 3 kez yeniden oluşturuldu, ancak sorun devam ediyor.

Şunu da özellikle belirtmek isterim:
Bu benim 4. robot süpürgem ve açıkça söyleyebilirim ki şimdiye kadar kullandıklarım arasında en kötüsü.
Hatta daha alt fiyat segmentindeki bir robot süpürgeden bile daha memnundum.

Bu seviyede ve bu fiyatta bir cihazdan kesinlikle bunu beklemiyordum.
Aynı problemi yaşayan veya kesin bir çözüm bulan var mı?

Teşekkürler.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

Miami77 1 Kat
Merhaba,  ilk aldığımda bende de benzer şeyler oldu. sonra yardım masasından tarif ettikleri şekilde cihazı resetledim . yeniden kurdum ve yeniden haritalandırdım ondan sonra düzeldi.
Değerli Kullanıcımız; Haritalama ve resetleme işleminize rağmen düzelmeyen durumda ise rutin bakım değerlendirilmelidir. Cihazın gerekli rutin bakımları ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanılması rağmen devam eden durumda ise cihazı servis biriminin görmesi gerekmektedir. Buna göre size bilgiler iletilmiştir. Forum özel mesajınızı kontrol ediniz. Teşekkürler.
EI282308 3 Kat
Evet bende hiç memnun değilim halıyı geçtim parke üstündeki kirleri bile almıyor 4 defa haritalandırma yaptım ama hala aynı eve misafir gelicek diye çalıştırıyorum ama peşinden bende temizliyorum
KF481447 4 Kat
Ben alalı 3 ay oldu,odayı 3kere dolaşıp tekerlekte sıkışma var deyip istasyona dönüyor paspasları sürekli  yeniden yıkayıp kurutuyordu.serviste 2ay kaldı .yazışmalar uzun sürdü.nihayetinde robotu yenilediler.dün teslim aldım.kutu içindeki herşeyi beraberinde teslim etmiştim,ama tüm aparatlar eksik geldi.şu an paspaslama yapamıyoruz,servisle iletişime geçtim,kontrol edilecekmiş.
UID:BA694485 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön