🔹Stitch🔹
Ödül550Puanlar| Çözüldü

[Dreame Dünyasına İlk Adım] HERKESE MERHABA SİZİN DREAME AİLESİ İLE İLK TANIŞMANIZ NASIL OLDU? En güzel cevaba puan verilecektir gün içinde👯‍♀️

En İyi Yanıt

Tüm İçeriği Görüntüleyin

Benim tanışmam bir you tube ürün videosu değerlendirmesi ile oldu. Objektif olarak anlatıldığına kanaat getirdim. Sistem özellikleri f/p olarak en iyisi olarak değerlendirmem sonucunda almaya karar verdim. 1 defa yetkili servisle ilgili işlemim oldu ve o sürecide yaşamış biri olarak hiç bir kademesinde madur olmadım. Yaklaşımları ve iyi niyetlerini hissettim burdan kendilerin ...
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

Benim tanışmam bir you tube  ürün videosu değerlendirmesi ile oldu. Objektif olarak anlatıldığına kanaat getirdim. Sistem özellikleri f/p olarak en iyisi olarak değerlendirmem sonucunda almaya karar verdim. 1 defa yetkili servisle ilgili işlemim oldu ve o sürecide yaşamış biri olarak hiç bir kademesinde madur olmadım. Yaklaşımları ve iyi niyetlerini hissettim burdan kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. İyi varsın dreame🌸🌺 @Dreame  Destek
VW474994 2 Kat
benim tanışmam arkadaş tavsiyesi üzerine oldu çok memnundu kendimde gözlemledim ve aldım çok memnunum iyi ki diyorum🌸
UID:KH961519 TR
  • 24Mesajlar
  • 1Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön