HE709319

[X50 Ultra(Complete)] Haritalar

Haritalar kendi başına yenileniyor kapılar duvara dönüyor aynaları ve dış pencereleri oda olarak görüyor konumlamada bazen sorun yaşıyor ve temizlik yapmadan çok zaman ve pil harcıyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

Merhaba, kapıları sabitleyin yoksa hareket ettirir. Ben altına kapı stoper koyuyorum. Bunun dışında aynalar problemdir. Işınlara yansıma yaptığı için. Aynaları örtmeniz lazım. Bunun içinde sakız yapıştırıcı ile önünü kapatabilirsiniz herhangi bir şey örtüp.
ALK 2 Kat
Haritalama yapılırken ilk olarak engel teşkil edebilecek her şey kaldırılmalı. Odaların kapıları sabitlenerek açık tutulmalı, gündüz olsa bile tüm odaların ışıkları açılmalı, aynalar örtülmeli ve haritalama bitene kadar sabırla beklenmeli. Haritalama bittikten sonra haritanın üzerinde odalar, mutfak, salon, antre vs gerekli bölünmeler yapılmalı, eşik, sanal duvar vs durumu varsa onlar eklenmeli, düzenlenmeli. Sorunsuz bir kullanım için bunlar şart.
Sultan 3 Kat
Sözde akıllı diye alıyoruz nedem bunları yapacağız satarken bunu söylüyorlar mı?Ben dediklerinizide yaptım yine aynı hiç düzgün temizlemiyor köşelerde kir kalıyor.
Değerli Kullanıcımız ; harita işleminden sonra evinize göre bu ayarlar tek seferlik yapılmaktadır. Yapılmadan da işlem yaptırılabilir. Fakat evinize uygun en kullanışlı işlem yapmasını sağlamak için bu ayarlar ile beraber kullanım daha yararlı olacaktır. Büyük bir oda var ise bu oda bölünebilir ve uzun zaman işlem yapması aza indirilebilir. Modele göre değişmekle beraber yapay zeka mopextend ayarı içinden yüksek sıklık seçilebilir. Daha fazla detay için ulaşınız. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız ; eşyaların yerinde ya da halı konumu değiştiğinde haritalar kendini güncelleme durumuna geçebilmektedir. Boydan olan ayna ya da camlar yansımadan ekstra bir yer varmış bölümü çıkarabilir. Bunlar sonradan harita içinde gizlenebilir. Yapılan bir değişiklik olmamasına rağmen bir değişiklik oluyor ise cihazınızın uzaktan incelemesi yapılarak kontrol edilebilir.Bunun için lütfen forum özel mesajı ile ya da müşteri hizmetlerimiz ile bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:HE709319 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön