SM569642

[X40 Ultra] Ürün ve marka pişmanlığı

Hayatım boyunca ilk defa bu markayı aldım ama aldığım gibide pişman oldum ilk ve son birdaha ne alırım nede tavsiye ederim servis gönderdiğimiz arızalı cihaz hasarlı olarak gönderdi ve servis ile ilgili hizmet sıfır  servisin marifeti kartonun hasarlarını bantlan kapatmaya çalışan dream marka dreambant olmuş
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

13 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Yaşanan süreci incelemek ve sizlere gereken yardımı yapabilmek için kontrolleri sağlamak isteriz. Sizinle iletişim kuracağız mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Memnuniyetiniz bizim için önemli. Teşekkürler.
CO922142 2 Kat
X40 ultra kullanıcısıyım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Bel ve kalp sorunum var. Koltuk altı, baza altı temizlerken çok sıkıntı oluyordu. Şimdi çok rahatladım. Büyük süpürgemi sayılı kullandım. Bir paspas ve fırçanın köşe ve kenarlarda dışarı açılım yapması sayesinde her yer temizlenmiş oluyor. Dışarıdayken bile müdehale edip evi temizleyebilmek çok büyük rahatlık. Tek sorun kapı arkalarının kalması 😁🤭
Güzel günlerde kullanım yapmanızı dileriz :)

RN797875 3 Kat
Sesli komutu nasıl aktiflestirebilirim
Değerli Kullanıcımız ; Sesli komutu (örneğin “Alexa”, “Google Asistan”, “Siri” gibi) Dreame robot süpürgenizde aktifleştirmek modelin, bölgenin ve desteklenen platformların özelliklerine bağlıdır.Yazılım (firmware) ve DreameHome uygulaması güncel olmalıdır.Bazı sesli komut yetenekleri yeni sürümlerde açılır.Tüm Dreame modelleri sesli komut desteğiyle gelmeyebilir. Bazıları yalnızca uygulama içi ses bildirimleri verir, bazıları Amazon Alexa, Google Asistan ya da Siri ile uyumlu olur. “Ben” / “Me” sekmesi → “Ses Kontrolü / Voice Control” seçeneğine girin. Var olan uygulamalardan gösterilenlerden birini seçin ve yükleyiniz. Her iki uygulamada da adımları izleyerek birbiri ile eşleştiriniz. Hesap bağlantısı yapıldıktan sonra “Dreame süpürgeyi temizlemeye başla” gibi komut verebilirsiniz.Robot ve mobil cihaz aynı Wi-Fi ağında olmalı (özellikle 2,4 GHz ağ).Bölge / sunucu ayarı (ülke seçimi) doğru yapılmalı. Ses asistan özellikleri bazı bölgelerde sınırlanmış olabilir.Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

UV584653 4 Kat
Türkçe dile geçiş yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
Değerli Kullanıcımız ;DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan ( Modelinize göre değişmekle beraber ) "Cihaz Ayarları" menüsünün altında "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan '' ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

LG910382 5 Kat
Merbalar ikiaydir kullanıyorum bende ama bazı silinecek yerleri sadce süpürüp gidiyor belirli bölümleri siliyor neden acaba bide çok uzun süre bitirriyor temizliği
Değerli Kullanıcımız ; Robot haritayı doğru tanıyamıyor ve alanları yanlış eşlemiş olabilir. Bazı bölgeler haritada “olmaması gereken bölge” olarak işaretlenmiş ya da uygulama ayarlarında robotun girmemesi gereken bölgeler tanımlanmış olabilir.Sensörler pislik, toz ile kaplanmış ise robot çevresel bilgileri algılamada zorlanacak ; engel ya da alan sınırını yanlış değerlendirecektir.Haritalar arasında çakışma olmuş olduysa; robot karıştırıyor olabilir. Bu sebeple cihazı kapa - aç yapıp dinlendirerek yeni bir temizlik denemenizi , düzenli bakım ve temizlik işlemleri yapılmasını ve devam eden bir durum olursa yeni bir harita oluşturulmasını öneririz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

ayhan 6 Kat
Merhaba
Ben L20 ultra aldim ve 9 aydir kullaniyorum cok memnunum sizin yorumunuza şaşırdım acikcasi.. yani abartisiz soyleyebilirim ki aldigim ginden beri ne normal supurge actim ne de paspas yaptim. Urunden gercekten cokkkk memnunum o kadar ki supurge alacak arkadaslarima da siddetle tavsiye ettim videolarini cekip attim zaten paspas ozelligini gorunce aldilar. Hatta 1 arkadasim x50 modelini aldi. Iyi ki almisim dedigim nadir urunlerden 1 tanesi resmen hayat kurtardi . Ben her gun aciyorum ve eve geldigimde ev mis gibi asla kirlenmiyor yerler pırıl pırıl.
Tek elestirebilecegim sey keske fircasi kaulcuk degilde TRİCUT olarak gelseymis. Saclarim cok dolaniyor ve 10 gunde temizlemem gerekiyor. Sanirim sonraki modeller tricut fircasiyla geliyor. L20 de kaukcuk simdi modelime uygun tricut firca alacagim. Cok gerekli mi derseniz bilemedim ama madem uyumlu alacagim
Cevreme Dreama yi siddetle tavsiye ediyorum gercekten herseyiyle harika bir urun
Güzel günlerde kullanım yapmanızı dileriz :)

XY999770 7 Kat
Yatak ve koltuk altlarına girmiyor
Değerli Kullanıcımız ; Mobilyanın altındaki boşluk robotun yüksekliğinden düşük olabilir. Bazı modellerin lidar / sensor modülü yüksektir ve bu modül alt boşluğu aşamaz.Koltuk ve yatak ayaklarına takılabilecek yükselticiler (mobilya ayak yükseltici, blok, lastik ayak, vida uzatma) kullanabilirsiniz. Böylece robotun girebileceği boşluk sağlanır.Robot, mobilya altındaki karanlık, düşük ışık ya da dar alanı “engel” olarak algılayıp gitmemeye karar veriyor olabilir. Bazı modellerde “alt sınır algılama” özelliği vardır: kenar sensörleri alt kısmı engelmiş gibi değerlendirebilir.Eğer mobilya altı kumaş sarkıyorsa, kumaşı gerip tokalamak, stapler ile sabitlemek ya da bantla geçici olarak düzeltmek yağmalanan bölgeyi engel göstermesini önleyebilir.Robot ilk harita çıkarırken ya da navigasyon sırasında mobilya altını “temizlenmemesi gereken bölge” ya da “engel bölgesi” olarak kaydetmiş olabilir. Bu durumda harita üzerinden o alanı hiç denemeyebilir.Haritayı silip robotun yeniden tüm alanı taraması sağlanabilir. Bu sayede robot mobilya altını da “gezinilebilir alan” olarak öğrenebilir. Daha fazla detay isterseniz lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

UID:

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön