Dreame Destek

[#Bakım Serisi] Robot süpürgenizin ömrünü uzatmak ister misiniz?

Günlük bakım aslında çok kolay! 👇
Aşağıdaki videoda, robot süpürgeyi nasıl temizlediğimi ve nelere dikkat ettiğimi gösteriyorum. Daha verimli ve uzun ömürlü kullanım için göz atmayı unutmayın! 🤖✨
Youtube :https://youtu.be/JfAQp82WKJ0
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

14 Yorum

Balikci 1 Kat
Çok açıklayıcı bi video olmuş 👌
Memnuniyetiniz bizler için önemli :) Teşekkürler .

NT442831 2 Kat
merhaba
bugün calistirmadan önce paspaslarini taktim ekte resimde göreceginiz boşlukta (sağ boşlukta)  cöp toplanmişti onu aldim fakat o bosluktan kücük bir pil düştü sonra yuvasina oturdu oynatinca.. nedir bu pil ve neden cöp birikti orada ? tşk.ler
Değerli Kullanıcımız ; Görsel gönderiminizi görüntüleyemedik. Kontrol edebilmek için size forum mesajı gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Geri dönüşünüzü bekleriz. Teşekkürler.

CG179720 3 Kat
Özel temizlikteHali üstünde paspaslarini indiriyor,clean genius paspas ialakken yapmıyor temizlik daha iyi 3 saat suruyor
Değerli Kullanıcımız ; Sorununuzu tam olarak anlayamadık. Daha detaylı öğrenmek için size forum mesajı gönderdik lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

OJ952676 4 Kat
Merhaba ürün halıları süpürmeden kenarları süpürüp bitiriyor temizliği ne yapmam gerekli
Değerli Kullanıcımız , modeliniz L10s Plus ise ; Harita ekranı / 3 nokta / halı ayarları / kaçınma aktif mi kontrol ediniz. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

EX496955 5 Kat
Ozaman sadece halı süpürme ayarı açılmış o yüzden ayarlarda hersey
Destek yorumunuz için teşekkür ederiz :)

NT442831 6 Kat
merhaba, yeni wifi baglantisi ve sifresini nasil girebilirim bulamadim  (yer degisikligi oldu haritalanma yapmam lazim)
Değerli Kullanıcımız ; Modele göre değişmekle beraber Cihaza git ekranı / 3 nokta / cihaz silmek adımlarını yapıp cihazı siliniz. ''Bağlanmak '' veya '' Ekle '' adımlarından ilk kurulum gibi devam ediniz. Cihazı kurulum yapınca eski haritanız geri gelecektir. Eğer gelmeyen durumda ise yenileme yapınız. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

IV264990 7 Kat
Dreame L 10s ultra, kitapcıkta Türkçe bölüm olmadığından temizlik ve bakım nasıl yapılır öğrenmek istiyorum.
Değerli Kullanıcımız ; Kullanım kılavuzlarına Türkçe dil desteği ile bu link üzerinden https://dreametech.com.tr/pages/kullanici-kilavuzu ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

UID:Dreame Destek
  • 31Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön