QO797646

[X40 Ultra] Haritalama problemi

Ürünüm çalışma esnasında balkonumdaki C ayaklı salıncağımın ayağını haritaya eklemiyor kenarında boşluk olmasına rağmen ayakların ordan geçmeye çalışıyor ve kayboluyor veya 5 dk uğraştıktan sonra yolu buluyor aynı şekilde yatay masa ayaklarımın üzerine tirmanmaya çalışıyor ve yine haritasına engel olarak eklemiyor sadece yukarı uzanan dikey ayakları ekliyor yatay engelleri görmüyor ürünümün bakımlarını titizlikle ve sık yapiyorum toz temizligine özen gosteriyorum fakat ürünüm yeni olmasina rağmen bu sorun beni çok üzdü sebebi nedir acaba destek talep ediyorum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

15 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Sizlere gereken yardımı yapabilmek için kontrolleri sağlamak isteriz. Sizinle iletişim kuracağız mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.
RR485213 2 Kat
Her çalıştırmada su koymamız gerekiyormu hazneye yeni aldım pek bı bilgim yok  ve kurulum için sAdece haritalndirma yaptı ve bitti.
Değerli Kullanıcımız ; Sizlere destek olabilmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.

Suzy 3 Kat
Haritaya eklemiş fakat oraya girmiyorsa ki sizde öyle olmuş alanı taramış, büyük bir ihtimalle o halının ucunu algılıyor yada ucu kıvrılıyor engel olarak algılıyor ve o tarafa doğru gitmiyor olabilir bir de isterseniz halıyı kaldırıp deneyin çünkü benim de koltuğumun altı açık olmasına rağmen oraya girmiyordu önündeki halıyı uzaklaştırınca girmeye başladı. Bir gün fark ettim ki halının yanına gidiyor oradan geri dönüyordu.
Değerli Kullanıcımız ; Destek yorumunuz için teşekkürler :)

LZ227133 4 Kat
Merhabalar bizde dün kurulum yaptık evin haritaladı ama yatak altlarına girmiyor halıları tam anlamıyla süpürmüyor yardımcı olursanız sevinirim
Değerli Kullanıcımız ; Modelinize göre daha detaylı bilgi verebiliriz. Ama genel anlamda harita doğru başlamadı ise , yataktan sarkan örtü vb şeyler varsa , ayna vb yerlere yakınsa yansıma vb durumlardan ötürü gitmeyebilir. Forum mesajı ile size daha iyi destek olacağımızı düşünüyoruz. Kontrol ediniz. Teşekkürler.

LZ227133 5 Kat
Bir de neden böyle sorunlar yaşıyoruz onu anlamadım odanın harıtasinı alıp ona göre süpürüp silmesi gerekmiyor mu
Değerli Kullanıcımız ; Harita çıkarıldıktan sonra isterseniz oda isterseniz bölge isterseniz tüm harita olarak seçtiğiniz temizleme moduna göre gider . ( Süpür - Süpür Paspasla vb mod ) Engeller konusunda ; navigasyonunda hassas ayarı kapatarak da ( akıllı engel ) deneme yapabilirsiniz. Teşekkürler.

MU994824 6 Kat
Yapay zekayi kapat düzelir bende ayni problem var kapatinca her bolgeyi geziyor daha kararli calisiyor
Akıllı engelden kaçınma ayarı ; daha küçük nesneler ,kırılgan eşyalar , evcil hayvan eşyaları vb durumlar için açık tutulabilir. Açık olduğunda robot, engelleri tanıyıp temas etmeden önlem alır.Kapalıysa daha klasik bir temizlik algoritmasıyla, engel fark edildiğinde genelde temas ederek yön değiştirir.Evinizin durumuna göre ayarları deneme ile kullanım performansını ayarlayabilirsiniz. Teşekkürler.

MU994824 7 Kat
Yapay zeka derken yani akilli engellenden kacin secegini kapat
Kullanım ayarları ; ev durumu , kişisel ayarlamalar ile denenerek en iyi performansı alabilirsiniz. Daha fazla detay isterseniz Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

WS754109 8 Kat
Haritalama yaparken sorun yaşıyoruz sürekli kendi etrafında dönüyor ve çizim yapamıyorum
VS838099 9 Kat
Yatak altlarına asla girmiyor örtü falan yok takılacağı hiç memnun değilim bu durumdan
UID:QO797646
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön