MV828717

[X40 Ultra] Bölgesel temizlik

Bölgesel temizlikte seçtiğim bölgeye süpürmesi için yönlendiriyorum fakat o bölgeyi tamamen süpürmeden temizliği tamamlıyor ara ara da bölgeden çıkıyor bunun için herhangi bir ayar mi var yerde kalıntı bırakıp temizlik tamamlandı diye istasyona geri dönmesi garip geldi biraz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim kullanmaya başlayalı 4 gün oldu
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

Triendly 1 Kat
Haritayi tam yapamamış olabilir belki silip tekrar harita çıkartmanın öneririm
2025-12-31 02:47:34 TR Çevir

Haritalamayi çok iyi yaptım diye düşünüyorum tüm engelleri kaldırdım girebileceği yerleri açtım koltuklarin altı yatağın altı her yere giriyor hatta yatağın kenarından gecemiyor ama altından geçip diğer bölgeyi de temizliyor genel temizlikte bir problem yok eğer öyle olsaydı onda da problem yaşamazmiydim ?
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz komut hatası yaşamış olabilir ya da harita düzgün ayarlar ile oluşmadı ise konum durumlarına etken olabilir. Yeniden haritalandırma yapıp işlemde denemenizi öneririz. Ayrıca seçilen m2 kısmını teyit ederek başlamanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , perde ve kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Teşekkürler.
Desteğiniz için teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alicam tekrar deneyimledigim zaman sonucu yazarım. Bu hatalar umarım yazılım güncellemeleriyle birlikte daha stabil hale gelir🙏
UID:MV828717 TR
  • 6Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön