MP799261

[L20 Ultra] L20 ultra cihazım toz torbasına tozu bırakmıyor

Merhaba ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve son 15-20 gündür toz torbası temiz olmasına rağmen ürün topladığı kirli tozu bırakmıyor sebebi nedir
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

9 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Komut hatasından kaynaklı bir arıza olabilir. Dilerseniz bir resetleme uygulaması yapınız. Resetleme ; cihaz kapağının içindeki wifi ışığının yanında bulunan minik deliğe iğne yardımı ile ''fabrika ayarlarına geri döndürme '' sesi duyana kadar bastırınız.Daha sonra Dreamehome uygulamasını da telefonunuzdan silip yeniden yükleyiniz. Bu aşamada uygulamada cihazda sıfırlanacak ve yeniden kurulum başlatmış olacaksınız. Kullanım denemenizden sonra aynı arıza devam ederse lütfen daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
OE391686 2 Kat
İlk haritalamada bir odayı tanıtmadım tanıtmadığım odayı nasıl ekleyebilirim
Değerli Kullanıcımız ; haritalamadan sonra ilk 3 işlemde gidemediği göremediği yerleri algılama yapabiliyor. Dilerseniz harita silip yeni baştan haritalama yapabilirsiniz. Bu şekilde daha net bir harita yaratmış olur. Teşekkürler.

AT424544 3 Kat
Iyi günler, resimde gösterdiğim ışıklı bölgenin sıcak olması normalmi?
1000048953.jpg
Değerli Kullanıcımız ; uygulama üzerinden ya da cihazdan bir arıza bildirimi vermiyorsa sensör çalışmasından belli oranı normaldir . Ama daha fazla sıcaksa detaylı inceleme ve onarımı için servise yönlendirme yapmamız daha yararlı olacaktır. Bunun için müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

ZS906753 4 Kat
İnternete bağlayamadık bız oyuzden  odaları tam olarak duzenlı supuremıyo
Değerli Kullanıcımız ; İnternet bulunmadığı için mi bağlayamadınız yoksa bir arıza mı söz konusu ? Bu detayları bize verebilirseniz size yardımcı olmak isteriz. Forum mesajı ile destek olmak isteriz .Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

PN961269 5 Kat
Süpürge  paspas peşlerinden su vermiyo daha yeni aldım hemen nasıl bu hale geldi
BQ755909 6 Kat
Benim robot süpürgem derin temizlik de şarj temizlik bittimeden  azalıyor neden evim 85 metre kare
UID:MP799261
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön