PH585799

Halı tanıma

X50 ürünümülk defa kullanıyorum fakat halının üstüne gelince paspaslarını kaldırmıyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

9 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Harita sapma yaşamış olabilir. Harita yenileme ile çözülme olmadığından resetleme ve yeniden kurulum yapmanız daha yararlı olacaktır. Resetleme  için şu adımları takip edebilirsiniz.
Dreamehome uygulamasını silip tekrar yükleyiniz. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi yapılması gerekir.Lütfen makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)
Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir.
Hızlı haritalama için ;
- Temizleme modunuzu ( modele göre değişmekle beraber ) sadece süpür -standart ayarına getirip ''hızlı haritalamayı başlatın'' adımı ile başlatınız.
Haritanız oluştuktan sonra ilk 3 temizlik işlemi yalnızca süpürtme yapmak , mop kullanmamak daha yararlı olmaktadır.Daha fazla bilgi isterseniz bizlere ulaşınız . Teşekkürler .
CL944746 2 Kat
3 gündür servisinize ulaşamıyorum 10gün oldu ürünü alalı sürekli problem yaşıyorum su anda hiç calışmıyo istasyon şarj etmiyo hiç kimse yardımcı olmuyo neden kasko parası verdimki
Değerli Kullanıcımız ; Kasko satıcı dahilinde olan bir hizmettir. Servis birimi desteği adına sizinle iletişim kuracağız . Mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.

QD708760 3 Kat
Net var çevrim dışı olduğu belırtıyor
Değerli Kullanıcımız ; Çevrimdışı kısmının yanında ünlem işareti var ise oradan yeniden bağlan seçerek yeniden bağlanıyormuş gibi bağlantıyı yenileyiniz. Eğer yok ise ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken sağ üst kısımda bulunan üç noktadan Cihaz Silme işlemini yapınız. Sonrasında yeniden '' Bağlanmak '' ya da '' Ekle '' kısmından cihazınızı uygulamaya ekleyin. Bu aşamada eski bilgileriniz ( cihaz adı - harita vb ) geri yüklenebilmektedir. Yüklenmediği durumlarda yeniden harita oluşturmanız gerekebilir.Daha fazla destek isterseniz bize ulaşınız . Teşekkürler.

MY659260 4 Kat
cihaz bağlanmıyor kurulum yapamıyorum
Değerli Kullanıcımız ; hangi adımda takılıyorsunuz ? Eğer internet adımında takılıyorsanız bağlantınızın 2.4 ghz olup olmadığını kontrol ediniz. Bu şekilde değilse bağlantı olmaz . Daha fazla destek için bize ulaşınız. Teşekkürler.

PH585799 5 Kat Konu Başlatıcı
Söylenen talimatları yapmama rağmen hala halıyı algılamıyor
Değerli Kullanıcımız ; Sizlere destek olabilmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Mesaj kutunuzu kontrol ediniz. Teşekkürler.

UID:PH585799
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön