PA088016

[L40 Ultra] L40 ultra ce modeli deterjan haznesi çıkması

2 gün önce L40 ultra ce aldım. Tüm aksesuarları taktım ama içinden deterjan haznesi çıkmadı. Deterjan haznesini extra mı almam gerekiyor yoksa başka bir yeremi deterjan koyuyorum. İnternette bulamadım
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

E D A 1 Kat
Benimde aynı şekilde bugün aldım bende de yok
Değerli Kullanıcımız; L40 Ultra CE modeli kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz.Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz.Ya da servis biriminden talep açılarak satın alabilirsiniz.Servis birimi size fiyat iletecektir.Bunun için müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
OL432803 2 Kat
Bu modelde solüsyon haznesi yok. Temiz suya bir kapak solüsyon ekleniyor.
Değerli Kullanıcımız; L40 Ultra CE modeli kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz.Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz.Ya da servis biriminden talep açılarak satın alabilirsiniz.Servis birimi size fiyat iletecektir.Bunun için müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:PA088016 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön