KU264273

[L10s Ultra Gen 2] Acil yardım istiyorum

Dün Dream l10s ultra gen2 modelini aldım. Süpürmesinde ve harita çıkarmasında sıkıntı yok. Fakat o kadar uzun sürede temizliyor ki alan büyük değil. Resmini ekledim. 54 m2 yi 133 dakikada temizledi. Ev tamamen bitmedi. Tekrar şarj olmaya gitti. Sabahtan açsam akşama ancak bitiyor. Ayarlarında mı kendinde mi sıkıntı var bilemiyorum. Lütfen uzaktan bağlanma şansınız varsa yardımcı olur musunuz. Ayrıca kafası çok karışıyor. Düz bir şekilde gitmiyor. Bazen kendi çevresinde dönüp duruyor.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

Hayırlı olsun. İlk kullanmaya başladığınız zaman haritalamayı yeni yaptığı için ve ilk süpürme işlemlerinde halıların vs nerede olduğunu öğrenmesi için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Özellikle ilk 5 - 6 temizlikte bu tip şeyler yaşanması normal. Ancak 7. 8. temizlikten sonra düzenli bir temizliğe geçiyor. Bu süre içerisinde de biraz vakit kaybedip, temizliği uzun sürede bitirme gibi durumları olabiliyor.
HarunBey 2 Kat
Döngüler kısmında x1 x2 ve x3 var x1 de değilse cihaz her eksende temzilik yapıp süreyi uzatabiliyor
UID:KU264273 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön