Dreame Ürün

[H14 Dual] Dreame H14 Dual Dikey Süpürge

H14 Dual Dikey Süpürge, kuru ve ıslak zeminleri aynı anda temizleyebilen hibrit tasarımıyla dikkat çekiyor. Çocuklu ve evcil hayvanlı hanelerde pratik bir çözüm sunan bu süpürge, 5’i 1 arada özelliği sayesinde derinlemesine temizlik yapıyor. Ayrıca, zemin yıkama fonksiyonu ve 4 farklı süpürme moduyla kullanım kolaylığı sağlıyor.

H14-产品图.png

H14 Dual, 180° düz yatırılabilen esnek gövdesiyle mobilya altlarını ve dar bölgeleri rahatça temizlemenizi sağlar. 18,000Pa yüksek emiş gücü sayesinde en inatçı kirleri bile kolayca çeker. Aynı zamanda, 60°C sıcak suyla otomatik paspas temizleme ve 5 dakikada hızlı kurutma özellikleriyle hijyenik bir temizlik deneyimi sunar.

Duvar kenarları, süpürgelikler, masa ayakları ve dolap altları gibi zorlu alanlarda bile etkili performans gösterir. Su izi bırakmayan formülüyle zeminlerinizin temiz ve güvende kalmasını sağlar.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

QB884400 1 Kat
Ürün kalitesi süper temizliği süper pratikliği süper tek sorun şarj....onuda zamanla kullanarak çözebilceğime inanıyorum diğer rakip ürünlerle katiyetle kıyaslamayın...onlardan kat kat üstün bir cihaz..Böyle bir ürün alacaksanız muadili piyasa da yok,H14 dual evde benim gibi iki kedisi olan birinin tüm beklentilerini karşıladı teşekkürler DREAME
TY970339 2 Kat
Ben aldım kullanmak nasip olmadı 2 gün E5 hatası verdi şu an çalışmıyor   ne yapmam lazım
UID:Dreame Ürün
  • 5Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön