HF423108

[D10 Plus] d10plus mı yoksa Şımart KATYA T mi ?

Merhaba Dreame kullanıcıları!

Yeni bir robot süpürge almayı düşünüyorum, iki model arasında kararsız kaldım:

Katya T: 5000 Pa emiş gücü, otomatik toz boşaltma, Lidar haritalama, Türkçe uygulama, yerli marka olduğu için teknik servis süresi kısa diyorlar (2 günde teslim diyen var).

Dreame D10 Plus: Globalde çok övülüyor, güçlü temizlik performansı, geniş toz istasyonu, Lidar navigasyon, mop özelliği vs.

Aranızda bu iki modeli kullanan veya deneyimleyen var mı?
Dreame D10 Plus’ı tercih edince teknik servis/garanti süreci Türkiye’de nasıl işliyor? Kargo süresi uzun sürüyor mu?
Hangisi temizlik performansı + kullanım kolaylığı açısından daha mantıklı?

Tavsiye ve yorumlarınız benim için çok değerli! Şimdiden teşekkür ederim! 🙏

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

9 Yorum

Barlas 1 Kat
Ben DreamBot L10s Pro Ultra Heat kullanıyorum. Çok memnunum kullanımı kolay ve sadece 2 ayda bir toz torbasını boşaltıyorsunuz(ben torbaya fermuar diktiğim için boşaltabiliyorum normalde torba değiştirmelisiniz) ve haftada 1 defa da(kullanım sıklığına göre değişir) temiz su tankını dolduruyorsunuz pis su tankını ben hergün boşaltıyorum.Her şeyi uygulamasından yaptırabiliyorsunuz. Kamera özelliği sayesinde isterseniz evi dahi görebiliyorsunuz. Bazen aradığınızda telefona cevap verilmeyince çok iyi oluyor. Tavsiye ederim. Servis konusuna gelince deneyimleme şansım olmadı.
İyi Günler
Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Teşekkürler :)

Barlas 2 Kat
Ayrıca bunun eniş gücü de 7000Pa onu eklemeyi unutmuşum.
Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Teşekkürler :)

Değerli HF423108 Kullanıcısı ; Diğer markaya ait bir bilgimiz elbette bulunmuyor.
Dreame D10 Plus ; Süpürge ve Mop yapabilen , Sert Zemin ve Halıda çalışan , Paspas kaldırması bulunmayan , 4000 pa Emiş Gücü olan Li-ion tipi pile ve 5200 mAh kapasiteye sahip  , Şarj Süresi 6 saat , Çalışma Süresi 150 dk , 3  kat haritalama yapan , Toz Haznesi 400 ml Su Haznesi 150 ml olan  , Otomatik Toz boşaltması olan , İstasyon toz torbası 2.5 lt , Gürültü Seviyesi ise 65 dB olan bir cihazdır.

Teknik servis adına yaşadığınız bir arıza olursa bize Müşteri Hizmetlerimizden ulaşmanız durumunda sizleri yönlendiriyoruz. Garanti süresi alınan tarihten itibaren 2 Yıldır.
Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
LA123533 4 Kat
Merhaba dreame d10 plus kullanıcısıyım neden sürekli duruyor acaba anlayamadım
Değerli Kullanıcımız ; durma durumunu daha detaylı belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım. Bunun için size bir forum mesajı ilettik . Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

KL139158 5 Kat
Servis yok sakın almayın
KL139158 6 Kat
Sürekli çevrim dışı gösteriyor internet çekimi iyi olmasın a rağmen
UID:HF423108
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön