DN918264

[L20 Ultra] Kamera açılmıyor

Kamerayı açmaya çalışıyorum robottan kamera açıldı uyarısı geliyor ama kamera açılmıyor sebebi nedir
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

11 Yorum

Değerli Kullanıcılar ; Bahsettiğiniz sorun;  ağ sorunları, süresi dolmuş yetkilendirme, donanım vb. gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Hedeflenen bir çözümü daha iyi sağlamak için, Cihaz Seri numaranızı , sorunun oluştuğu zamanı ve çözmek için cihazı paylaşmanız gerekebilir. Bu nedenle, müşteri hizmetleri yardım hattımızı arayabilir ya da aynı numara ile WhatsApp hattımızdan destek alabilirsiniz. (0850 762 01 00) Sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sorunu olan müşterilerimizin bu şekilde geri dönüş yapmasını rica ederiz. Teşekkürler  
Barlas 1 Kat
Ben L10SproUltra kullanıcısıyım fakat bu sorun bende de oldu ben çözüm yolumu yazayım belki sizde de işe yarar.
Dream uygulamasında en alt sağda BEN kısmı bulunuyor. Buradaki bölgeyi muhtemel Türkiye seçilidir. Önce değiştirin onaylayın sonra tekrar Türkiye'yi seçip onaylayın. Muhtemelen çözülecektir. Çözülmezse dreamden destek alınız.
İyi Günler
Değerli Kullanıcımız ; bölge farkı bu sorunu anlık gideriyor olabilir. Sürekli yenilemekte uygulama diğer ayarlarını bozabilir. Fabrika ayarlarına döndürme ya da daha ileri servis hizmetimizin detaylı incelemesi ile sorun çözülebilir. Teşekkürler .

OL432803 2 Kat
Telefonunuzda vpn yada virüs programı gibi engelleyici programlar kullanıyorsanız güvenlik tehditi nedeniylede açılmıyor olabilir.
Değerli Kullanıcımız ; bunlar uygulama alt yapısına engel olabiliyorlar. Bunları kullanmak zorunlu değilse telefondan kaldırmanız daha yararlı olacaktır . Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Ekran açılmadığında ekranda bir hata kodu olabilir. O hata kodunu alabilmek ve daha fazla detay öğrenebilimek için size bir forum mesaji gönderdik. Lütfen kontrol ediniz.
DP435073 4 Kat
Merhaba bende de dreame l20 ultra kullanıyorum ve şu şekilde uyarı veriyor
IMG_9061.png
Bende de aynı mesaj geliyor

ZH175691 5 Kat
Ben de l10s pro ultra heat'te aynı sorundan şikayetçiyim. Çözümü, robotunuzun fişini çekmeden önce robotun üzerindeki düğmeye basılı tutarak kapatın ve sonra fişini çekin. Fişini taktıktan sonra da üzerindeki düğmeye basılı tutarak robotunuzu açın. Kamerası çalışacaktır. Ama bu benim istediğim çözüm değil. Robotu tuşundan kapatıp açmadan da kameraya bağlanması gerekir.
IL820348 6 Kat
Bende 20 gündür drame kullanıcısıyım. Aynı sorun bendede var. Sanırım yazılımsal. Ama bu soruna çözüm bulamamış olmaları acaba bu markayı tercih ederken yanlışmı yaptım diye düşündürüyor
EM263480 8 Kat
Bende bu süpürgeyi kullaniyorum kenarındaki fırça herzaman süpurmüyor
UID:DN918264
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön