FR394923

[L20 Ultra] Süpürgem temizlik yapmıyor

Daha süpürgeyi alalı yıl bile olmadı süpürge hiç bir şekilde ne süpürüyor nede paspas yapıyor. Temizlik başlatıldı diyip hemen yerine geri dönüyor. Müşteri temsilciniz cihazı kargoya verin dedi ancak ürün çok ağır kargoya verilecek düzeyde değil ,eve servis yollanmasını istedim kargoya verin dedi ben bu kadar yüksek desili bir ürünü nasıl paketleyip kargoya vereceğim tank kısmını yollamayalım sorun süpürge kısmında zaten dedim hayır olmaz dediler .

1.) eğer bu kadar yüksek desili bir ürün yapıldıysa eve servis hizmetiniz olmak zorunda.
2.) bu süpürge geldiğinden beri de doğru düzgün verim alabilmiş değilim.
3.) Hiçbir şekilde yardımcı olma yanlısı yaklaşımınız olmadı .
4.) bu kadar şikayet kaydı açtırdım müşteri temsilcilerinize ama tek bir dönüşünüz olmadı.
5.) ürünü kullanamıyoruz .

Konu ile ilgili ivedi olarak dönüş yapmanızı bekliyorum.

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

OL432803 1 Kat
Prosedür neyse onu uygulamak zorundasınız. Hepimiz uyguluyoruz.Bende gönderdim daha önce  bu şekilde gönderdim. İnsanoğlu herşeye şikayetlenmeden yapamıyor ne yazık ki🙂
Değerli Kullanıcımız ; Servis birimine yollamanız için ücretsiz kargo ve elden teslim durumları bulunabiliyor. Şube ve lokasyon bazlı evden teslim almalar yapılabiliyor. Dilerseniz bir sorgulama yapılabilir. Bize Çağrı ve Whatsapp hattımız olan  0850 762 0100 numarasından ya da Web sitesi Chat kanalımızdan Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilir ve cihaz için gerekli verilebilecek desteği alabilirsiniz. Gerekli çözüm yolları yapılmasına rağmen cihazda arıza devam ediyorsa cihazı servis birimine yollamanızı rica ederiz. Teşekkürler.
UID:FR394923 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön