Nurcan

[L40 Ultra AE] Perde altına girmiyor

Odalara perde ayarını yapmama rağmen süpürge perde altlarına girmiyor. Yanından duvar varmış gibi geçip gidiyor haliyle temizlenmemiş alan kalmış oluyor. Ekstra yapmam gereken bir ayar var mıdır?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

NP004157 1 Kat
Perde işaretlemesini camlara sıfır şekilde yaptığınız için muhtemelen. Zaten oraya gidene kadar engelle karşılaşıyor ve gidemiyor. O işaretlemeleri biraz öne doğru çekip deneyin isterseniz, benim yüklediğim fotoğraftaki gibi.
IMG_8057.jpeg
Nurcan 2 Kat Konu Başlatıcı
Yanıtınız için teşekkür ederim. Perdeleri dediğiniz gibi duvar kenarından öne aldım ve bu şekilde denedim fakat yinede robot perde altına girmiyo. Nasıl yapacağımı bilemiyorum
Değerli Kullanıcımız ; ilk haritalama anında perde ve kalkabilecek küçük eşyaların kaldırılması gerekir. Ve sonrasında 3 işlem yine bu rotada gittiğinde engel algılaması bu rota boyunca devam eder cihaz kendini oraya gitmek için zorlar. Sonrasında da perde , koltuk vb eklemeler yapılabilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Teşekkürler.
FJ883892 4 Kat
Alt katta haritalama yapmaya başlıyor saatlerce haritalamayı bitiremiyor
UID:DG203808 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön