Dreame Forum

Dreame Forum'a katılın - Bizimle Akıllı Yaşamı Keşfedin!

Dreame Türkiye kullanıcılarıyla bağlantı kurun, deneyimlerinizi paylaşın ve özel güncellemelerden haberdar olun. Bize şimdi katılın!➡️
20250618-212723.jpg

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

12 Yorum

TR415698 1 Kat
Dreame’nin temizlik robotundan çok memnunuz ve Dreame’ye hediyesi içinde çok teşekkür ederiz
Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Siz değerli kullanıcılarımız için daha iyi ürünler, hizmetler ve etkinlikler sunmaya devam edeceğiz. Teşekkürler :)

TR415698 2 Kat
Herkese dreame’yi tavsiye ediyorum
Memnuniyetiniz bizim için çok değerli. Teşekkürler :)

MO746625 3 Kat
👍Buraya sahip olmak güzel, Dreame'i çok seviyorum, iyi ürün
EJ895320 4 Kat
Dreame X40 Ultra aldım ancak otomatik kolları kesen fırça başlık hediye kampanyasına yetişemedim. Dreame yetkilileri o kadar ürününüzü tercih ettikten sonra bana bunu hediye edebilirseniz çok mutlu ve memnun olurum
image.jpg
Değerli Kullanıcımız ; Kampanyamız belirli bir tarih aralığında olmuştur.Ekstra gönderim sağlanamamaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, yeni oluşacak kampanyalar için takip etmenizi rica ederiz. Teşekkürler .

PK426772 5 Kat
Drenaj pro gen 2 ye bugün sahip oldumbir odayı silip 2. Odayı bitirdikten sonra tekrar 1. Odaya geçiyor mecburen odaların silne odalarin kapısını kapatıyorum nerede hata yapiyorum
Değerli Kullanıcımız , Robot ilk önce 1.odayı temizler ardından 2.odayı bitirir.Ardından tekrar paspas yapmak için 1.odaya geri döner. Çözüm olarak ; mevcut haritayı kaldırabilir ve konumu baştan düzenleyebilirsiniz. "Tam boy pencereler, aynalar haritalama sırasında sorun yaratabilir" bunu dikkate alarak harita yapmanızı öneririz. Sorun devam ederse müşteri çağrı merkezimizden yardım isteyebilirsiniz. Teşekkürler.

WI964009 6 Kat
Drema ı20 kullanıyorum, kamerayı açtıgımda temizlik duruyor, ilk aldıgım da temizlik esnasında kamerayı açtıgımda temizlik devam ediyor dı
Değerli Müşterimiz, Kameraya girdikten sonra ekranın sol alt köşesindeki uzaktan kumanda simgesine tıklayıp tıklamadığınızı teyit edebilir misiniz? Eğer tıkladıysanız, bu temizlik fonksiyonunu durdurur. Lütfen cihaz sayfasına geri dönüp “Temizliğe Devam Et” butonuna tıklayarak işlemi yeniden başlatabilirsiniz.

DR649120 7 Kat
Bir süredir kullanıyorum ancak hiç memnun değilim. İlk sorun yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, toz haznesi hiç dolmadı halbuki önceki robotun toz torbası her temizlikte doluyordu. Haritada seçtiğimiz yerlerden daha çok kendi kafasına göre temizliyor, ek olarak temizlediği odada hala saçlar ve tozlar var. Benzer sorun yaşayan var mı? Ayarlarla ilgili bir sorun olabilir mi?
UID:Dreame Forum
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön