KK163144

[X40 Ultra] PASPAS PEDLERİ TAKILI DEĞİL HATASI

İki hafta önce X40 Ultra aldım. Şuanda Paspas pedleri takılı değil uyarısı variyor. Elimle takıyorum ama manyetik mekanizması cihaz çalıştığı anda pedleri bırakıyor. Sanırım sorun yazılımsal. Bu çok ciddi bir sorun. Cihaz Paspas yapamıyorsa ne işe yarar. Eğer sorun hemen çözülmez ise iade edeceğim. Benim gibi bu sorundan muzdarip çok insan olduğunu gördüm. Lütfen sorunu çözün.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

kncc1313 1 Kat
Sorununuzu çözebildiniz mi ben de aynı sorunu yaşıyorum
Değerli Kullanıcımız; Uygulama içi ve cihaz ayarları kontrol edilerek bakılması daha yararlı olacaktır. Bunun için müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
TA869984 2 Kat
Bnde yaşadım  servise gönderdim arıza tespit edilmemiş dendi ama eve geldi calisiyo bir garip ama bazı yerleri supurmuyo
Değerli Kullanıcımız; Devam eden bir arıza durumu var ise servis biriminin görmesi gereklidir. Emiş gücündeki duruma yapılan rutin bakım gibi temizlik işlemleri yapılmalıdır. Devam eden durumda ise servis birimi görmelidir.Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız; Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda gönderileri görememe durumu yaşayabiliyoruz. Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Devam eden bir durum var ise; lütfen bize ulaşınız.Anlık cevap almak istediğiniz tüm durumlarda Çağrı merkezi ya da WhatsApp birimlerimize ulaşabilirsiniz.(0850 762 0100) Teşekkürler.
UID:KK163144 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön