Dreame Ürün

[PM20] PM20 ile Temiz Hava, Yazın Serinlik Kışın Isıtma Bir Arada!

Dreame PM20 Hava Temizleyici, Dualflow Modulation teknolojisiyle tüm odanın havasını eşit şekilde temizler, yazın fan gibi çalışarak sizi serinletirken kışın 3 saniyede hızlı ısıtma sağlar.

👉 Detaylı bilgi için videoyu izleyin.

Detaylar için lütfen göz atınız: : Dreame Pm20 Hava Temizleyici
封面图.png
KV1.jpg
图片6.png

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

10 Yorum

En kısa sürede almak istiyorum
armudanlı 2 Kat
Türkçe ses asistanı için acil güncelleme bekliyoruz.
ZR998067 3 Kat
Kullanan var mı memnun musunuz
Mihrican 4 Kat
Ben olalı iki hafta oldu alerjik astım hastası olduğum için aldım gece uyku kalitemde ve evimdeki havanın temizliğini gerçekten hissettim şimdiye kadar neden almadigimi sorgulamasını yaptım kesinlikle herkese tavsiye ederim çok faydalı bir cihaz evimde kedim ile birlikte yaşamak istediğim için böyle güçlü bir cihaz araştırması içerisine girdiğinde cihazı buldum gerçekten hava kalitesini çok ciddi oranda pozitif yönde arttırıyor şiddetle tavsiye ederim
NJ173999 5 Kat
Bugün güncelleme geldi ve ürün pm10 modeline dönüştü çoğu özellik gitti servis hafta sonu çalışmıyormuş mağdur edildik bunda kullanıcının suçu nedir acil destek !!!
2025-11-29 22:15:28 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihazlara verilen güncellemeler için cihazda bir hata durumu söz konusu olursa bunlar ekiplerce incelenebilir ve bazı çözüm yolları ile giderilebilir. Uygulama üzerinden yeni bir ürün yazılımı güncellemesi olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer öyleyse, tekrar güncelleme yapınız ve ardından cihazı uygulamadan silip yeniden bağlayınız.
İlk adımı uyguladıktan sonra sorun devam ederse, lütfen Dreame ID'nizi bize iletiniz. Uygulama içerisinden ; ''BEN '' kısmınızda ''Rapor Günlükleri '' kısmında cihazınızı seçip rapor günlükleri tuşlayınız.Böylece Ar-Ge ekibi bunları analiz edip çözüm bulacaktır.Devam eden bir hata olursa lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

Aynı sorun bende de oldu, sana hak veriyorum mağduruz.

BF147910 6 Kat
Teşekkürler
YG996275 7 Kat
Ben yeni aldım 3 gündür kullanıyorum ancak iş kokusu gibi bir koku bırakıyor çok rahatsız ediyor geri iade bile edebilirim genzimi yakıyor resmen ısıtması gayet başarılı
ES202142 8 Kat
Ürünü sıcak fanda kullanıyorum bi süre sonra soğuk hava üflüyor sebebi nedir
UID:Dreame Ürün
  • 5Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön