RY238613

[PM20] PM20 Cihazı sakın güncellemeyin. Hatalı Yazılım Güncellemesi Gönderildi.

29.11.2025 tarihinde PM20 cihazlara gönderilen yazılım güncellemesini sakın yüklemeyin. Güncelleme sonrası PM20 olan ürün PM10 oldu.
Benim başıma gelen bu.
Havaların soğumasıyla beraber mediamarkt dan aldığım pm20 ürününü ısıtma özelliğiyle beraber 3 aydır aktif kullanıyorum. Bu sabah gelen yazılım güncellemesi sonrası ürünüm pm10 a düştü ve ısıtma fonksiyonu çalışmaz oldu. Ne yaparsak yapalım, Dreamhome uygulamasında cihaz ekle kısmında artık pm10 olarak görünüyor ve pm20 olarak asla eklenmiyor. Bu soğuk havalarda, Hatalı yazılım güncellemesi göndererek bizleri magdur edenlere selamlarımı iletiyor ve acilen bu hatanın düzeltilmesini umuyorum.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

9 Yorum

NJ173999 1 Kat
Aynı sorun bendede oldu ne yapmamız lazım ?
2025-11-29 21:54:59 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihazlara verilen güncellemeler için cihazda bir hata durumu söz konusu olursa bunlar ekiplerce incelenebilir ve bazı çözüm yolları ile giderilebilir. Uygulama üzerinden yeni bir ürün yazılımı güncellemesi olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer öyleyse, tekrar güncelleme yapınız ve ardından cihazı uygulamadan silip yeniden bağlayınız.
İlk adımı uyguladıktan sonra sorun devam ederse, lütfen Dreame ID'nizi bize iletiniz. Uygulama içerisinden ; ''BEN '' kısmınızda ''Rapor Günlükleri '' kısmında cihazınızı seçip rapor günlükleri tuşlayınız.Böylece Ar-Ge ekibi bunları analiz edip çözüm bulacaktır.Devam eden bir hata olursa lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt bıraktım. Sizde arayınız. Talep oluşturunuz. Sorunun farkına varsınlat.
Haftasonu güncelleme gönderip, cihazlarımızı yanlış güncelleme ile bozdular. Ama, bu sorunu çözecek mühendisleri haftasonu çalışmıyorlarmış.
Bana geri dönüş yapmalarını bekleyecekmişim. Ümit ediyorum ki, uzaktan erişimle doğru yazılımı cihaza yükleyebilirler. Aksi halde koca cihazı servise taşımak zorunda kalacağım. Bu taşıma işini hiç mi hiç istemiyorum. Ne olacağını yaşayıp göreceğiz

NJ173999 2 Kat
Kayıt bırakıldı aynı şeyleri Banada söyledi pazartesi bakacaklarmış
RY238613 3 Kat Konu Başlatıcı
Yeni versiyon güncellemesi geldi dostlar.
PM20 ikem güncelleme ile Pm10 olan cihazlarımız, biraz önce yayınlanan güncellemeyi yaptıktan sonra pm20 oluyor. Ancak güncellemeden sonra, yeni cihaz olarak eklemeniz gerekiyor. Pm10 cihazı silip, yeni cihaz olarak pm20 yi ekleme işlemlerini yapınız. Benim sorunum çözüldü.
TU838810 4 Kat
Ben baktım şu an uygulama da son sürüm dlyor hala
2025-11-30 04:39:21 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; lütfen iletilen talimatları sizde uygulayınız. Düzelmeyen durum olur ise lütfen yeniden ulaşınız. Teşekkürler.

Müşteri hizmetleriyle görüştüğüm zaman, ürünün seri numarasını verdim. Benim cihaza özel güncelleme gelmiş olamaz sanırım. Uygulamayı kapatıp yeniden açın. İşe yarayabilir.

Değerli Kullanıcımız ; Cihazlara verilen güncellemeler için cihazda bir hata durumu söz konusu olursa bunlar ekiplerce incelenebilir ve bazı çözüm yolları ile giderilebilir. Uygulama üzerinden yeni bir ürün yazılımı güncellemesi olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer öyleyse, tekrar güncelleme yapınız ve ardından cihazı uygulamadan silip yeniden bağlayınız.İlk adımı uyguladıktan sonra sorun devam ederse, lütfen Dreame ID'nizi bize iletiniz. Uygulama içerisinden ; ''BEN '' kısmınızda ''Rapor Günlükleri '' kısmında cihazınızı seçip rapor günlükleri tuşlayınız.Böylece Ar-Ge ekibi bunları analiz edip çözüm bulacaktır.Devam eden bir hata olursa lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:RY238613 TR
  • 7Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön